Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Mercutio blog

Ovo je prava istina o muško-ženskim odnosima

Svi mi znamo da su muškarci i žene dva različita sveta kad je ljubav i zaljubljivanje u pitanju.


Žene vole kratko
Šarm dugokosih muškarca odavno je prošla stvar. Sudeći po najnovijim istraživanjima, žene ipak više vole kratku kosu kad su frajeri u pitanju. Daje im sigurnost i pojam da je njen 'vlasnik' ozbiljan.

Ožiljci na licu – da ili ne?
Iako su u kratkotrajnim vezama ožiljci na licu muškarca čak i dobrodošli, jer se smatraju simbolom hrabrosti, kad su duge veze u pitanju ženama je ipak draže čisto lice, takve muškarce ipak smatraju pažljivijima.

Špicasta brada kao pokazatelj uspjeha
Istraživanja su pokazala da muškarci sa špicastom bradom imaju mnogo više uspjeha kod žena od ostalih.

Moć dodira
Jedno francusko istraživanje došlo je do zanimljivog podatka – kad muškarac dotakne podlakticu žene, ona će mu se lakše predati. Tokom istraživanja pokazalo se da su muškarci koji su u razgovoru dotakli podlakticu žene imali čak 50 posto više uspeha od onih koji to nisu učinili.

Tuđe je slađe
Odavno se priča o tome, no sada je konačno i dokazano – ženama koje nisu u vezi privlačniji su zauzeti muškarci.

E sad ako ste mislili da je to to nije :P Ima nesto i za nas muskarce tj vas zene :**

Kako se zaljubljuju oni tj mi Muškarci?

Pažnja!
Muškarci su ludi za ženama koje izgledaju kao da o životu nemaju pojma, tvrde naucnici, mada kako znamo to ne vazi za svakoga ;)

Loša memorija
Poznata je stvar da muškarci često ispadnu glupavi ili zbunjeni tokom razgovora s privlačnom i lepom ženom. No, stručnjaci su otkrili da muškarci nakon takvog razgovora ostaju 'zaglupljeni' i po nekoliko sati.???

Pune usne
Izražene crte lica, kao što su usne Angeline Jolie, frajeri smatraju jako privlačnima i poželjnima. Uzrok i dalje nepoznat...Ih sad jeste al je malko bezobrezan, zar ne :) ?

Niska temperatura – velika strast
Tokom hladnijih meseci muškarcima je žensko telo privlačnije. Stručnjaci smatraju da je to zato jer se žene tada oblače toplije, pa retko pokazuju svoje obline. U takvoj situaciji i najmanji pogled na neki razgolićeni deo ženskog tela razbuktava mušku maštu.

Kako se zaljubljuju one?

Zauzeti frajeri
Muškarci koji su u vezi ili braku, kao i oni sa zbrkanim osećanjima mnogo su privlačniji lepšem polu.

Prvi pogled
Jedno istraživanje pokazalo je da su ženama mnogo zanimljiviji frajeri na čijem licu mogu proceniti da su spremni za ozbiljnu vezu.

Osmijeh je vrlo bitan
Tokom jednog britanskog istraživanja stručnjaci su pokazivali devojkama fotografije nepoznatih muškaraca. One su trebale izdvojiti fotografije onih muškarca s kojima bi izašle. Pogađate šta se dogodilo? Sve su izabrale frajere koji su se smeali.

Eto nadam se da sam malko olaksao drugima kao sebi posle citanja tolikih knjiga i sastavljanja ovoga iz vise primeraka novina casopisa blogova itd...


Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
(y)...:)
#4, 24.12.2013 - 15:54
jhanus2010 (54)
odlican blog
#3, 23.12.2013 - 19:23
Mimi68 (49)
Stvar ukusa ...
#2, 17.12.2013 - 08:59
ravgor (55)
#1, 16.12.2013 - 19:17