Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
piraterija blog
Gledam TV , neka emisija o homoseksualcima i razvoju njihove manjine i prava i cujem sledecu konstrukciju,glasom onog voditelja koji cita prevode svih naucnih emisija.Naglasavam ciji je glas.

Kaze ovako:
Nekadasnji autoritet oca i autoritet majke je zamenjen autoritetom nauke.
Sa druge strane to slusam u emisiji gde se kao naucno predstavlja nesto sto je licni ili grupni pogled na svet.Pored toga slusam razlicite placene studije, istrazivanja koja treba da dokazu a ne da otkriju.
Tj dokazivanje je zloupotrebljeno a ne naucno...
Usput upotrebe rec introspekciju kao misljenje o samom sebi, sto je tako banalizovano da bi da ovo pisem perom, pero ispalo iz ruke.

Da ne pricam o tome da se koristi sugestivnost glasa koji toliko puta iznosi nesto sto jeste stvarno nauka.
Medjutim taj isti glas kazuje i kvazinaucne izjave tipa Zivot treba ziveti, moderna psihologija ne zna ni o sebi niti se moze osmotriti kvalitetno naukom?????

I onda ko su vam autoriteti?


P.S. Ista fora je i kod ekonomije G17, londonska bussiness school, koja nije losa u smislu koncetrovano znanje i pedagoski, ali to je ipak samo bubacenje ogranicenog seta prilagodjenog britanskoj ekonomiji i zakonima.Nije Londonska skola pripremljena za Jagodinu. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

Kakvi su autoriteti, moze se videti iz voice korisnika Karika.
Npr Vase kompleksiranje uopste me ne dotice, pusite mi kurac, poruka za doticne... :)
A i kod saradnje kao kolege, gde je sve kad coveku june mune, kad mu se cefne.
#1, 21.01.2014 - 10:33