Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
S1304 blog
Kako macki dati tabletu:

01 Uzmite macku i smestite je na levu podlakticu, kao da držite bebu. Desnim kažiprstom i palcem obuhvatite macija usta sa obe strane i nežno pritiskajte obraze držeci tabletu u desnoj ruci. Kad macka otvori usta, ubacite tabletu. Dopustite macki da zatvori usta i proguta tabletu.

02 Pokupite tabletu s poda i macku iza kauca. Smestite macku na levu ruku i ponovite postupak.

03 Pokupite macku iz spavace sobe i bacite mokru tabletu.

04 Uzmite novu tabletu iz pakovanja, smestite macku na levu ruku, istovremeno levom rukom cvrsto držeci šape. Prisilno otvorite celjust i pogurajte tabletu u dno usta desnim kažiprstom. Zatvorite joj usta i držite ih zatvorenima dok odbrojite do deset.

05 Pokupite tabletu iz akvarijuma i macku iz ormana. Pozovite supruga iz bašte.

06 Kleknite na pod s mackom cvrsto uklještenom izmedu kolena, držeci joj prednje i zadnje noge. Ignorišite potmulo režanje koje dolazi od macke. Supruga navedite da joj cvrsto drži glavu jednom rukom, dok joj vi u usta gurate drveni lenjir. Namestite tabletu da sklizne niz lenjir i žustro istrljajte mackin vrat.

07 Pokupite macku s garnišne, izvadite novu tabletu iz pakovanja. Zapišite u podsetnik da kupite nov lenjir i zakrpite zavese. Oprezno pocistite razbijene figurice i delove vaze s polica i ostavite ih sa strane za kasnije lepljenje.

08 Zamotajte macku u debeli peškir i supruga zamolite da legne na macku tako da joj samo glava viri iz njegovog pazuha. Stavite tabletu na kraj slamke, olovkom macki prisilno otvorite usta i snažno dunite u slamku.

09 Procitajte uputstvo s kutije tableta i proverite da nisu štetne za ljude, zatim popijte pivo da odstranite ukus tablete. Zalepite flaster na ranu na ruci supruga, te hladnom vodom i sapunom operite krv s tepiha.

10 Pokupite macku iz komšijine garaže. Uzmite novu tabletu. Otvorite još jedno pivo. Stavite macku u kuhinjski ormaric, zatvorite vrata ormarica na mackin vrat, tako da samo glava viri. Kafenom kašicicom odlucno otvorite usta macki. Elasticnom gumicom ubacite tabletu u grlo.

11 Donesite šrafciger iz garaže i ponovo montirajte vrata kuhinjskog ormarica. Popijte pivo. Dohvatite bocu šljivovice. Sipajte u vecu cašu i popijte. Stavite hladne obloge na obraz i proverite datum kad ste zadnji put primili injekciju protiv tetanusa. Dezinfikujte povrede na obrazu gazom namocenom u šljivovicu. Popijte još jednu cašicu. Bacite pocepanu majicu koju ste nosili i uzmite novu iz spavace sobe.

12 Pozovite vatrogasce da skinu macku s drveta preko puta ulice. Izvinite se komšiji koji se zabio u ogradu dok je pokušavao da izbegne macku. Uzmite poslednju tabletu iz kutije.

13 Zavežite prednje noge prokletog skota konopcem za kuhinjski sto, pronadite debele baštenske rukavice u garaži. Ugurajte joj tabletu u grlo i nakon toga veliki zalogaj mesa. Slobodno budite grubi. Držite joj glavu vertikalno i sipajte pola litre vode u grlo kako bi se sprala tableta.

14 Popijte ostatak šljivovice. Zamolite supruga da vas odveze u hitnu pomoc, mirno sedite dok vam doktor zašije prste i podlakticu, te odstrani komadice tablete iz desnog oka. Na putu kuci nazovite prodavnicu nameštaja i narucite novi kuhinjski sto.


c/p 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

#5, 22.02.2014 - 19:20
:D
23.02.2014 - 17:28
ravgor (55)
#4, 27.01.2014 - 18:32
lanselot (53)
Imam macora.Ogroman zut;-)I uopste nije naivan par komsijskih kuca je opako isprepadao;-)))))
#3, 26.01.2014 - 01:54
Gandra75 (42)
Mozda macka samo hoce da objasni kako je vec uzela tabletu sama pre nego sto su(ste) se ustali? :D
#2, 25.01.2014 - 14:36
Da znaš da je OBJASNILA! :D :)
26.01.2014 - 01:27
DRAGAN16 (48)
xa xa xa
bas je super

ta mačka

e a malo džema za tu tabletu?
#1, 25.01.2014 - 07:34
Mačka i džem = panda i vruća jagnjetina
25.01.2014 - 11:28
 

Korisnik
offline
offline S1304 (49)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova