Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Filip15491 blog

TUŽNA SUDBINA JEDNE TINEJDŽERKE

Imala je samo 15 godina, u nju su se mnogi zaljubili, ne samo zbog njene božanstvene ljepote, već i zbog nje same kao osobe. Međutim, pubertet čini svoje. Jedne večeri upoznala je dečka u kojeg se odmah zaljubila. Bila je to ljubav na prvi pogled. No problem je bio u tome što je njemu bilo 20 i kusur godina, i ne samo to već je bio i dosta problematičan. Ali, kako kažu: mlados-ludost. Nekoliko je puta izašao sa njom... I zatim desilo se nešto što je njoj u potpunosti izmjenilo život. Ostala je u drugom stanju. Kada mu je to rekla, on ju je ostavio. Jednostavno je rekao da ne želi to dijete i da ga nije briga. Te njegove riječi su je jako povrijedile. Kako su dani prolazili, ona se osjećala sve gore. Čak se počela koristiti razne tablete i pilule, kraće rečeno – drogirala se. Nije smjela reći roditeljima za to. Njenu tužnu priču znala je samo njena najbolja drugarica koja joj i nije baš pomagala. Rekla je samo da neće da se petlja u to pa da i nju krive za nešto. Jedno veče se predozirala, otišla je na most i bacila se u rijeku. Drugi dan na obali rijeke pronađeno je tijelo nestretne djevojke. Kada su roditelji saznali da im je kćerka (jedinica) i ne samo ona već i njeno (još nerođeno) dijete mrtvo, šokirali su se. Majka je završila u bolnici za poremećenje, a otac postao alkoholičar.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ferigra (57)
Mogu da vas razumijem da je ovo za vas tuzno i uznemirujuce. Iz ove price jedino ispravno postupila je ko bajagi "najbolja", prijateljica.
#3, 04.02.2014 - 18:16
ovo me podseća isto tako na tužnu priču pevača grupe "indexi" ,njemu se nešto slično desilo ,te je i komponovao pesmu "bacila je sve niz reku"
#2, 03.02.2014 - 00:14
step69 (47)
tuzno
#1, 02.02.2014 - 14:38
 

Korisnik
Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa