Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Evroskeptik blog

Кики Лесендрић писао љубавна писма Јелени Триван

Политичка капмања још није ни почела како треба, а већ месец дана је у пуном јеку.

Она снежина пре пар дана је баш потрефила тајминг. Дачић је тад био негде вани, иако је у ствари министар унутрашњих послова. Таман је широки премијер оставио простора Вучићу да, као да до сада није сакупио довољно политичких поена, улети у ту снежину и снима се док у наручју преноси неко дете из аутобуса у правцу хеликоптера.

Из аутобуса дете кличе, ђе си први потпредседниче!

Демократска странка нам је подарила још две странке. Као да нам један ЛДП није био довољан. Нове странке су Нова странка и Нова демократска странка и Нова демократска и Нова странка демократска и срећна Нова година. Не, не.. Само прве две, ово остало сам се мало забројао. Ове прве предводи Живковић, бивши премијер. Не знам му име, зову га увек само Живковић. Не знам зашто је то тако, а можда и није. Можда се у ствари зове Жив, а презива Ковић. Видиш, о томе нисам размишљао. А можда нема име, јер га је продао страним инвеститорима у некој спорној приватизацији док је био премијер. Стварно не бих знао.

Лидер ове друге странке је Борис Тадић. Не би ме чудило да га је Душан Петровић, онако рутински, окрунио од ДС-а као зрно кукуруза од окомине. Ипак је Дуле бивши министар пољопривреде, домаћин човек.

У овим изборима сам уочио много сличности између Тадића и рахметли Слобе Милошевића. Ових дана чујем често људе, кад их неко пита за кога ће да гласају, како кажу против оног говедоа Тадића. Осим тога што нас је лик омео у развоју, то је још једна сличност са Слобом у чије време су исто тако говорили. И иначе су доста слични, само је Слоба на много већем левелу, није никад стрепио од тога да неће прећи цензус к'о што сад ради Тадић, а и много је боље намештао изборе. Тадић... Тадић је Слоба за сиротињу. Он мора да побегне из своје рођене странке да би наставио политичку каријеру, а Слоба је знао да заведе ред у странци к'о нико, чак и по цену живота - туђег.Да завршим. Садржај блога нема никакве везе са насловом, али, молим вас, ко би ово читао да сам написао релевантан наслов?


Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar: