Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ronhill blog

SNEĐE, RIĐE I SVE ŠTO NAIĐE...

Evo i mene sa svežim unosom.. Ako ovaj put prođe, častim novim osvežavajućim proizvodom. Jedina dilema o čemu pisati, jer su sve teme zadnjih mesec dana obuhvaćene hmmmmmm...
Pisalo se i piše o pravopisu, gramatici, lekarima, apotekarima, čobanima, čobancicama, lopovima, postenima.... Pljuštali su vicevi, poezije, eseji, hvalili pisci, kudili nepismeni, kuvale se supe, lovački paprikaši :))

Sada sam u dilemi o čemu pisati..... Da probam o kosi? Da, to je to. Nigde ništa o kosi.....Pre nego pocnem želim naglasiti: " Svako progutano slovo i gramatičke greške, zaštićene su autorskim pravom"
:)))))
Kosa... Imamo žute, smeđe, riđe, i kako naslov kaže sve što naiđe.... Moja kosa je levo retka, desno gusta, speda ravna, straga kovdzava....i zato imam vrlo složen karakter. Moja kosa se počela od pozadi frćkat suludo. Mislim da je to neka globalna pojava, koja ima veze s globalnim zatopljenjem, al ne isključujem i mogućnost da ima velke veze i sa globalnim osveštavanjem......Žena mislim. Setih se jedne teoriju o kosi, pa da je podelim sa vama.

Ova teorija o kosi bacila me u razmišljanje. Istočnjaci (od kojih mi je najpoznatiji (Kushi Michio) prema fizionomiji lica, te pregledom kože, noktiju, jezika, beonjača... mogu dijagnostikovati zdravstveno stanje čoveka te otkriti njegove eventualne zdravstvene tegobe.... Tako, npr, izgled obraza ukazuje na stanje pluća, a uši na bubrege. No kako je stanje našeg zdravlja uvek u korelaciji sa stanjem našeg duha, uma i emocija, otkrili su da je kosa pogodna za uspostavljanje našeg karaktera.:)) Kovrdžava kosa ukazuje na osobe sklone flertu (Ne pokušavajte je ispraviti), što je kosa duža fletovanje je uspešnije. Ravna kosa ukazuje na osobe koje po svaku cenu žele da dominiraju u svakom pogledu ( ali redovno nadrljaju ako pored sebe imaju nekoga sa kovrdžavom kosom). Ima tu jos mnogo o kosi, kratkoj, dugoj, paperjastoj, oštroj, tankoj...Kosa oseca depresivce, pametnjakovice, kvazi pametnjakovice, vesele, tužne...Sve mi je ovde bistro kao suza, nego nikako da nađem svoje karakteristike. Očigledno sam svojom kosom levo retka, desno gusta, speda ravna, straga kovdzava...Zbinila i Kushi Michia :( Nije važno, napisah nešto i ja. Sada odoh, možda me neko u kratkim crtama opiše ;)


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
(y)
#2, 26.02.2014 - 21:31
:* :)
28.02.2014 - 11:52
vld (43)
#1, 26.02.2014 - 19:09