Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Parsival blog

Кроз магле сете сећам се како смо тог сунчаног октобарског дана седели на клупи Земунског Кеја под једним старим храстом..На свом телефону си ми показала слику Иконе,Твојом руком писане..Погледао сам је..и само Небо је почело нешто тихо да ми шапуће кроз Свети Лик на Њој..тихо али Стварно..Стварније од овог света..Шапат је дошао до Бити мојег срца и побудио у њему сјајни пламен Љубави..Невине,Чисте,Бесконачне..И осветлио ми душу,откривши у њој читав свет нежних снова и надања..које су само тај Час чекале да ми покажу Срећу..и Златну Нит што веже Вишњу Стварност,Твоје срце и моје..

Данас на тој клупи често седим сам,јер нас више нема каквих смо били..а док самотан падам у сан,сетим се Иконе..Пламена,Нити..Тебе..јер су у мом срцу увек ту..и док предајем душу путевима сна и ноћи са зебњом у који ће ме свет одвести..кроз Слику Иконе у души пошаљем тиху Молитву..да то поново буде бивање Невиних снова Љубави..у којима ми је тада Небо открило Лепоту Стварнију од живота..у хладним токовима овог света изгубљену..


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline Parsival (46)
Srbija, Beograd, ObrenovacBlogovi: tagovi
nema tagova