Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
dusannk blog
Najdraža..ljubavi...
ljepoto....i radosti moja...
Rado bih ti ljubio usne i najsitnije atome duše prenio u tvoje srce. Te tvoje oči, upijaju me u sebe. Razlažu me boje tvojih plavetnih bistrih očiju. Postajem mekan, postajem tebi predam, do zadnjeg daha koji je u meni.
I kad ti ne kažem što osećam, ti vidiš u meni. Jer događa se. Ljubav. Događaš se ti u meni.
I postaješ. Nešto što niko nije. I ja postajem. Tvoj.
Više nego ičiji. I usne mi katkad govore i kad ćute… i putevi moji vode me, iako putokaza nema.
Srce mi je puno, i srce mi je tvoje. Moja ljubavi....
Ne mogu se sakriti, ne mogu pobjeći. Ni ne želim. Puštam da me oblikuju ovi osjećaji u kojima se vješto skrivaš i koji su moje malo bogatstvo koje me čini sretnim svako jutro kad se probudim u novi dan.
Ljubavi, Ti si moj dan. Kao sunce, jutrom me budiš i kažeš da biće sve u redu, da si tu, i da me pratiš… i kad zastanem… osjetim tvoj pogled kako me prati, osećam tvoje srce kako me čuva i kako ništa na svjetu nije tako lijepo kao što si u meni lijepa ti ljubavi moja..
Svakog jutra budio bih se kraj tebe, i svakog ti rađao novo sunce, iskrenom dušom doticao najdublje delove srca. Jer znaš da sam tamo i da te čuvam.
Jer si moje blago. i kad odes daleko biću uz tebe u tvojim grudima...biću tvoja amajlija...jer te volim...srcem svim.. Ljubavi, Ne boj se poljubiti me. Ne boj se prepustiti se. Znaš, nikada te neću napustiti. Uvek ću ti biti tu, kao Mjesec noću ti obasjavati pute.
Ono što mi značiš ti, ne može mi niko značiti… Ponekad sam kao djete. Zbog tebe sam i djete i čovek, i ratnik i ljubavnik.
Zbog tebe mi ovi dani teku naprijed i daju snagu da napredujem i da se radujem. A tu sam, u želji da ti donesem osmjeh na lice, da ti dam mir srcu i svakim svojim korakom pokažem kako je moja duša na stazama koje vode tebi.
Vežu me ova slova. Veže me moje srce. Za tebe me, najdraža, veže sve. A noću kad se zavučem u postelju, sve tražim tvoj znak, tražim da te čujem i prepustim se svim talasima kojima smo vezani. Tako čarobno.
Tako nedodirljivo. I tako stvarno da stvarnije ne može biti.
Možda ti nisam rekao, ali tako mi je drago što si tu, što te nosim u sebi i što imam mjesto u tvom svjetu, Jer tvoj svjet i moj je svjet. Jer moja duša i tvoja duša je. Razmišljam da možda i nema razlike.
Tako se čini dok ljubim te…u snovima... Šaljem ti ovo sunce iz mojih grudi, da znaš da je tvoje, šaljem sebe, Moje najdraže. Svi poljupci moji tebi su namenjeni.
Tvoj D...


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

dusannk (43)
da to je vrlina...malog broja nas koji umemo
#2, 20.05.2014 - 03:49
jhanus2010 (54)
lep blog
#1, 26.04.2014 - 08:19
hvala....
26.04.2014 - 10:08
 

Korisnik
offline
offline dusannk (43)
Crna Gora, NikšićBlogovi: tagovi
nema tagova