Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
robija blog

Jedna moja pricha iz srednje skole (III godina) - dobio sam 5 od najstroze srpkinje u istoriji moje skole :)

Nismo doshli na ovaj svet da se sa njim pomirimo (pazi temu majke ti)    Sedlo pod njim počinje da ga žulja. Umoran je, a i krv iz rasekotine na levoj butini nikako da stane. Težak mu je oklop i kaciga.
    Spušta pogled na zemlju i vidi odsečene ruke, noge, glave, probušene stomake i potoke krvi. Koliko li je junaka poginulo u ovoj strašnoj borbi? Čuje se topot kopita. Sudeći po zvuku, reklo bi se da ih ima više.
    "Da li su prijatelji ili neprijatelji?" I ne stiže da završi misao a ispred njega se ukaza grupica od pet konjanika. Sve junak do junaka, u sjajnim oklopima, na rasnim konjima, sa visokim šarenim barjakom. Po barjaku vidi da su neprijatelji. Podiže koplje i kreće u galop. "Neću da se predam!", ponavlja u sebi dok levom rukom krvnički cima kožne uzde svoga vernog ata. Jedan od onih pet konjanika vadi i sprema ogroman samostrel, očigledno napravljen u Engleskoj. Desnom rukom uzima strelu, ubacuje u samostrel natežući strunu. Podiže ga, kratko nišani i pritiska okidač. Ispaljuje strelu sa oštrim čeličnim vrhom koja sa te daljine mora da probije oklop.
    I dalje u jurišu sa podignutim kopljem, konjanik čuje rezak zvuk odapete strune i zvuk vazduha koga seče oštri vrh strele. Mnogo misli mu prolazi kroz glavu, ali izdvaja se samo jedna: "Neću da se predam!"
     Neprijateljski junak, i dalje sa podignutim samostrelom, pogledom ispraća pad pogođenog vojnika, koji kao da je udario u neki nevidljivi zid.
    Strela sa čeličnim vrhom dodiruje i lako probija tanki čelik kacige, probija čeonu kost zabijajući se duboko u mozak, ali ne i dovoljno brzo da prekine misao: "Neću da se predam!"


Profesorka napisala ispod:
Na temu odgovoreno parabolom (shta god to znachilo :)) Nadahnuto, pismeno

Odlichan 5 hihihi :) Nisam drazu peticu u zivotu dobio. I sad sam se na trenutak vratio u srednju skolu. ....... Tako mi nedostaje


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

svaka cast i od mene mada sam ja takvu profesorku (da profesorku) imao u osnovnoj skoli i zvali smo je vestica.Kod nje se za pet dubilo na trepavice ali sam siguran da bi za ovo i od nje dobio peticu.jos jednom sve cestitke
#3, 27.02.2008 - 03:16
He he. Hvala :D
27.02.2008 - 10:16
robija (34)
Heh :) hvala opet. Sad sam vec pocrveneo :D
#2, 22.02.2008 - 21:10
robija (34)
He he Hvala drago mi je da vam se svidja. Imam ja josh nekih pricha ako vam je zanimljivo postavljacu periodichno samo moram da iskopam te papire. Mislim da ima i boljih ali ovo je bilo davno :))
#1, 22.02.2008 - 17:28