Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Neosvojivi blog
Poštvani prijatelji,karikaši. Mnogo slušam i muka mi je od junaka koji nisu od svojih kopjutera mrdnuli a pricaju price o raznim akcijama i spasavanju ljudi. Ne da bih se pohvalio delima, ne da bih ponizio te ljude u nevolji. Vec da bih sprecio pokušaj onih slinih junaka koje tamo nisam nigde video pišem ovaj blog i istinu. Prvoga dana 16. Maja samo zahvaljucuju ,,civilima koji smo se samoorganizovali doterali camce i bez ikave posebne obuce, odece ili bilo cega krenuli u potragu za ljudima koji trebaju pomoc, kao i nesebicnoj profesionalnoj akciji Ruskih spasilaca. Tog je dana spaseno mnogo života Nama koji smo tamo otišli da pomognemo nije stalo ni do slikanja niti smo za to imali vremena, poneke su slike nastale slucjano baš kao i ova gde prevezom prvu truro od mnogih.
Bilo je toga dana uskakanja u bujice, borili smo se da izvucemo svakog coveka, pasa, macku. 36 sati u mokroj obuci, odeci, ali je vredelo , svaki osmeh ljudi koji smo spasili vredi više od svih pohvala para i reci na svetu. Neki od nas nisu stali i juce smo bili i pretraživali napuštena kuce , koje su još pod vodom,izvlacili smo izglednele pse, macke i domace životinje. Od sutra krecemo u borbu pomoci gradjanama, ali ne koa mnogi junaci karikaši pricom nego delima. Mi koji smo tamo bili ne tražimo nagrade, ni tapšanje po ramenima, ni slavu ni zvanje junaka ili heroja. Samo molimo one koji nisu ni carape a kamoli i gace okvasili da ne ponižavaju naš trud i rad. nažalost slike ne mogu da postavim jer sve su slike od novinskih agencija sa njihovim pecatima, mi nismo imali vremena da se tamo manikenišemo i slikamo.

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

hotbaby34 (41)
bravo simo tako je i sve pohvale za trud
#1, 31.05.2014 - 02:21
Nema šta tu da se pohvali, svako je radio ono što je milio da je isparavno, ja se zahvaljujem svima koji su pomagali svako na svoj nacin.
31.05.2014 - 17:44