Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
saani77 blog
“Godine mogu da uspore hod samo onima koji nikad nisu imali hrabrosti da idu vlastitim koracima.”

“Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče – uključujući i one koje gubimo. Kad porasteš, otkrićeš da si često branio laž, obmanjivao sebe ili patio zbog gluposti. Ako budeš dobar ratnik, nećeš sebe optuživati zbog toga – ali nipošto ne dozvoli da se tvoje greške ponove.”

“Razlika između pustolovine i sna je znati reći ‘da’ izazovu.”

“Kada čovek dublje zagleda u dušu sveta lako shvati da na svetu uvek postoji jedna osoba koja čeka onu drugu, bilo to nasred neke pustinje ili nasred nekog velikog grada. I kada se te osobe sretnu i njihovi pogledi se ukrste, sva prošlost i sva budućnost gube svaki značaj i samo postoji taj trenutak.”

“Naš život je stalno putovanje, od rođenja do smrti. Okolina se menja, ljudi se menjaju, potrebe se menjaju, ali voz i dalje ide. Život je voz, a ne železnička stanica.”

“Ljubav ne postavlja suvišna pitanja, jer ako počnemo da mislimo, počinjemo i da se plašimo. To je neki neobjašnjivi strah, i ne vredi ni da ga prevodimo u reči.
Možda je to strah od prezira, od neprihvatanja, strah da se ne prekine čarolija. Izgleda smešno, ali je tako.”

“Pazi na svoje misli, jer će misli postati reči, pazi na svoje reči jer će reči postati dela, pazi na svoja dela, jer će dela postati navike, pazi na svoje navike, jer će navike postati karakter, pazi na svoj karakter jer će ti karakter postati sudbina.

-Paulo Koeljo- 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ravgor (55)
#2, 06.06.2014 - 18:19
vld (44)
#1, 04.06.2014 - 13:09