Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
voki52 blog

Skoro 92 odsto srpskih gejmera provodi svoje večeri i noći igrajući igre. Samo četiri odsto njih su ranDA LI STE JEDAN OD NJIH? Ovako izgleda prosečan srpski gejmer (FOTO)oranioci, dok preostalih četiri odsto igraju tokom podneva.

Odlučan, perfekcionista, dinamičan i “noćna ptica”

Skoro 92 odsto srpskih gejmera provodi svoje večeri i noći igrajući igre. Samo 4 odsto njih su ranoranioci, dok preostalih 4 odsto igraju tokom podneva. Na osnovu vremena provedenog u igranju, gejmeri se dele na četiri kategorije: 7,7 odsto ekstremna – u proseku provode više od 6 sati dnevno igrajući; 14,3 odsto teška – od četiri do šest sati dnevno; 37,9 odsto srednja – od dva do četiri sata dnevno; 40,1 odsto laka – manje od dva sata dnevno.

Istraživanje je pokazalo da skoro 60 odsto gejmera provodi barem dva sata dnevno igrajući svoju omiljenu elektronsku igru. Izgleda da i oni prate svetski trend po kom prosečni gejmer provodi skoro dva sata dnevno uvežbavajući elektronski kontrolisane pokrete, što je ukupno otprilike 14 sati nedeljno. Srpski gejmer ne samo da želi da igra igrice, već želi i da napreduje i postane najbolji igrac.

Srpski gejmeri igraju igre i sa jednim igračem i sa više igrača. U igrama sa više igrača, igra postaje vid elektronske komunikacije i socijalizacije sa prijateljima i ljudima sličnih interesovanja. Srpski gejmeri dele se na dve grupe: 51 odsto njih su fanovi igara sa više igrača, dok 49 odsto preferira igre sa jednim igračem.

C/P 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

lanselot (53)
Bilijar i rulet..i on line kladza naravno;-)))
#1, 02.07.2014 - 19:43