Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
maleckaa blog
Stežes me u zagrljaj tako jako i ljubiš me u čelo nežno, a onda se naglo okrećeš uzimaš moje kofere i odnosiš ih u auto. Jedna suza izdajnički mi se skotrljala niz obraz, brišem je i krećem za tobom.

Nikada nismo bili u braku, nemamo zajedničku imovinu, a ni decu, a opet, toliko vremena smo proveli zajedno. Godine i godine, sve lepe momente, a i one manje lepe, a ipak smo se razilazili i ponovo vraćali jedno drugom.

Vreme je učinilo svoje, ja više nisam devojčica, a ti si već ušao u neke ozbiljne godine. Do juče sam bila ubeđena da ti dugujem mnogo. Oblikovao si me po svome, naučio svemu, voleo si me i znam da me i dalje voliš, toliko da me nikad nisi vezivao za sebe, već si me puštao da eksperimentišem, da pokušam svašta da radim, čak i da se udam i uvek bi mi na kraju ti brisao suze. Kad god bih posrnula ili čak pala, kao davljenik koji ne zna da pliva, znao si da se nađeš u pravom trenutku na pravom mestu da me izvučeš na obalu.

Opet je prošlo mnogo vremena i opet sam posrnula i po navici vraćam ti se kao dete majci u zagrljaj. Samo što više nisam devojčica, već odrasla žena, sazrela, koju su oblikovale i neke druge životne struje. Sada znam šta hoću, a jos bolje ono što neću. Ljubim te, a više to nisu oni isti poljupci. Tvoje ruke klize po mojoj koži ali ne osećam onu toplinu kao nekada, možda zato što sada znam bolje, poznajem i neku .

Gledaš me, smešiš se, čitaš me iz svakog dodira, pogleda, uzdaha, znaš sve ali me voliš toliko da prihvataš sve moje predloge, samo da ne odem opet, a znaš da ću otići, i isto tako znaš da si me ti tome naučio.

Sedimo, ćutimo i gledamo vatru u kaminu kao stari bračni par i ta tišina je tako prijatna. Po prvi put apsolutna tišinameđu nama, nemo se gledamo, očima punim iskrene i čiste ljubavi i ni jedno od nas dvoje nema snage da prevali preko usana istinu: Ovo je kraj!

Stežes me u zagrljaj tako jako i ljubiš me u čelo nežno, a onda se naglo okrećeš uzimaš moje kofere i odnosiš ih u auto. Jedna suza izdajnički mi se skotrljala niz obraz, brišem je i krećem za tobom.

Dva kofera i ja, i ova ljubav u srcu, dovoljno kao dobar vetar u leđa da ostvarim svoje snove

C /P 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vld (43)
#1, 02.07.2014 - 23:43