Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
piraterija blog

Da li treba zene primoravati na musku ljubav?

Misljenja se razlikuju zbog inteligencije, percepcije, znanja, htenja da se misli, koncentracije, vaspitanja.Ljubav je ideja, te shvatanje ljubavi itekako zavisi od svega nabrojanog.Ovde se treba uz vaspitanje dodati i epigenetika i "rodno vaspitanje" koje kaze da zene uocavaju samo ono sto ih interesuje i ono sto je za njih zainteresovano.Ovo drugo na dublji nacin gledano kazuje posledicu rodnog nasledja, tj usmrenost na prakticno iskoriscavanje svake prilike za korist i sirenje uticaja.

Kako muskarac moze da voli zenu?

Inteligecija tu daje mogucnost duhovne ljubavi, prosiruje varijante dushevne, i dodaje uglove kod telesne ljubavi.

Najstariji priznati model muske ljubavi je "rob 3,14".Voleo bih da mogu drugi nevulgaran naziv ali vazi za oba pola isti naziv.Nastao je kad je plemenski ili rodovski muskarac prestao da podrazumeva uzimanje kad mu je volja i prebacivanje cuvanje mladunaca drugim clanovima zajednice.Krajnje telesna ljubav, danas izvor mnogih projekcija i samozavaravanja kod oba pola.Ova animalna verzija ljubavi je ustvari cisto zadovoljavanje nagona i iako je poznato da zene vise mesaju tu telesnu ljubav sa ljubavima druge sadrzine, kao sto navedoh ovo zavisi od inteligencije, oblikovanja, percepcije,vaspitanja, tako da ogroman broj muske populacije potpada pod isto.

Balkanski sablon, opisan kod Jove Tosevskog naglasava ovaj animalizam, gde balkanska zena ustvari "stvara" balkanskog muskarca, a kao posledica animalizma koji je u osnovi javlja se nesvesna zelja kod zena koju je nazvao BIOVLAST, gde sve ostalo prestaje da bude presudno vec zadrto i samovoljno vodjenje svojih interesa muskarca uz koje ce pripojiti i svoje interese balkanska zena.
Bez biovlasti veza ne funkcionise tj cim nema nadmoci, zena gubi emociju (ustvari postovanje pa onda i emociju) bez obzira na druge kvalitete.Primetite da se rob ne izjednacava sa papucarem, tj kad naizgled muskarac ne poseduje biovlast.Pricamo o ljubavi a ne o brakovima , neverstvima i kukavicijim jajima, gde jedan izdrzava a celo selo seksa.

Sledeci priznati model je ljubav prema majci svoje dece.

Taj model uzima u obzir ekvivalentni model kod zene.Nepopularna psihologija kaze da zena kad dobije decu, u sustini i pravilnim majcinskim nagonom, jedino voli decu iskreno, i naravno sebe, dok sve ostalo postaje u svrsi te ljubavi.

Zanimljivo je da danasnje zene vredja muskarceva ljubav prema majci svoje dece, koja otkriva muskarca koji je ustvari vrlo posvecen porodici i deci , cak i kad uobicajeno ne provodi puno vremena sa decom ili je ponekad i neveran.Bez obzira na to , samozrtvovanje je uvek prisutna opcija kod ove ljubavi , kod oba pola samo razliciti vidljivi oblici.
Danasnje zene to tumace kao svoju objektifikaciju, tj da je vise majka nego sto je zena za sebe.
To pokazuje animalno opredeljenje takvih zena, pa joj je postovanija ljubav "rob P" nego ljubav "majka dece".A pricace vam bajke i o tome da ih interesuje duhovna ili neka dublja dushevna ljubav , a da majcinstvo tumace vise kao polunakaradni nagon , a ne razlog za ljubav...Ustvari to su emancipatorke antipatrijarhalke i usput anti porodicne u mnogim tackama svog ponasanja.

Sledeci model ljubavi je zenski model, zove se carobnjak.
Tu zena voli onog ko ostvaruje njene zelje i zamisljene scenarije anima animus emotivnog oblikovanja.Na pola puta je od voljenja radi emocije voljenja, sto neki i ne racunaju u ljubav, posto je vise odnos samo jedne osobe.
Dosadasnji modeli su imali paralelu kod oba pola, tako su i nastajali.Animalni, puteni, telesna ljubav, i porodicno potomacki "majka dece".
Ovaj medjutim nema, zato sto je nastao kao posledica drugih modela, obicno agresivno sebicnjackog uz seksualno usmerenje, znaci bukvalno "rob P" gde cak ne postoji ni vezanost za jednu osobu.Ono sto se danas zove potreba za seksom.A i tu ima razlike kod M i Z.

Kao sto pesma kaze, princeza obicno zavrsi sa bitangom, ustvari princeza i nastaje zbog bitangi koji pomesano zive sa ostalima.Ovaj model se i zove carobnjak da ne bi pomesali sa samovoljom zene,tj princeze koji nije specificnost ovog modela, vec je mnogo cesca stvar.

Sledeci model muske ljubavi je Dante, pesnicka poetska ljubav.
Tu muskarac uzdize zenu iznad putenog, iznad seksualnog, sto je naravno problem zenama modela "rob P" a i ostalim zenama koje seks koriste kao psihoterapiju (sva povecana libidna stanja su uglavnom psiho poremecaji, izuzetno retko je prirodno superlibidno stanje, ja znam samo za jedan slucaj).
Ovakav model je uskladjen uz cestu odvojenost partnera, bilo virtuelnu, bilo Sirano De Berzerak ili neki drugi varijetet.Nije iskljuciva ljubav, tj cesto se kombinuje sa drugim modelima.
Naravno postoji i kod zena, ali se razlikuje od laznog prikazivanja romantike sto je najcesci slucaj.

Sledeci model je srodne dushe.
Ovaj model je kod oba pola, jer zahteva postojanje uparenih harmonicnih ili antagonih osobina, znaci ili se totalno slazu ili su totalno nadopunjivi, ali iskljucivo na polju dusha, znaci nagoni , zelje, strasti, potrebe, duvanja, pretvaranja, igrice....
Naravno mogu biti istovremeno i seksualni zavisnici jedno od drugog, ali se ovaj model razlikuje jer osobe vide jedna drugu a ne misle donjom glavom ili cuperkom.9 od 10 osoba koje misle da su u ovoj ljubavi su ustvari u "rob P" ljubavi, sto postane jasno kad raskinu.

Poslednja muska kategorija ljubavi je duhovno jedinstvo.
Potrebna je prilicno visoka svest i inteligencija da bi uopste mogli biti u prilici da volite ovom ljubavi.
Vecina muskaraca mesa ovu ljubav sa dushevnim jedinstvom, gde su uspesno uskladili ili balkansku biovlast, ili srodne dushe sa nekim detaljem romantike, pa se varkaju da je to duhovno jedinstvo.
Zajednicko za duhovno i dushevno jedinstvo je osecaj "to je ono".Ono osecaj se javlja i posle prvih seksualnih iskustava, posle svega sto nas ostavi bez daha.Ali to je samo zato sto neiskustvo deteta jos ne razlikuje zrelo od nezrelog.

Vernici i vernice se loze da je rec duhovno rezervisano za veru, a to nema blage veze i cista je zloupotreba Svetog duha ali postoje homonimi u jeziku pa je valjda ok.
Harmonicnost verskog braka je obicno u nekom od pre navedenih modela, duhovno jedinstvo sa tim nema veze.Jer duhovno se ne odnosi samo na razlikovanje sta je bitno a sta nebitno , sta je vazno i prioritetno , sto vecina misli.Da je tako , onda bi verski brakovi imali tu osobinu , u dosta slucajeva, pa bi takvi partneri bili u toj harmonicnoj ljubavi.
U ovoj ljubavi duhovno jedinstvo sadrzano je ono sto osoba nosi kao najvazniju sporednu stvar na svetu.Jer bioloski opstanak je prva i najvaznija, a ovo je to nesto drugo...Kad se tu nadju M i Z, nema vise dalje.

Ove ljubavi su toliko retke, da uglavnom sluze da drugi pevaju pesme o njima, zato sto zahtevaju jako inteligentnu zenu, koja je oblikovana toliko da moze da pobedi i animalizam i prakticnost i samovolju i narcisoidnost u sebi, da preraste okove sredine, sto je najcesce pomocni alat zena a ne da se trude da to ruse i prerastaju.

Jos je ostala ljubav radi osecanja ljubavi...
Najcesca varijanta u modernom svetu.Ima slicnosti sa svim pobrojanim varijantama jer osobe sebe posteno samozavaravaju dodajuci vrednost takvoj ljubavi jer ubace u nju sve sto karakterise druge ljubavne oblike.Dakle ubacice i fantastican seks i postovanje prema sebi, i carobnjaka, i dushevno uskladjivanje, i "duhovno" sta god bilo to po njihovom misljenju.
Vecina prepoznaje da je ovo kod zena cesce, cak je jaca i od nagona prema deci gde deca postaju kucni ljubimci kod ovako zaljubljenih zena.
Samo jedan mali detalj, "moram biti voljen" lici na ovo ali je to psiholoski poremecaj, kao sto opsesivno kompulzivni moraju da rade neke ponavljajuce radnje ne zbog potrebe i zelje nego zbog kompulzivnog i "zelje".Maksimalno 10% od broja ljubavi radi osecanja ljubavi , ne vise.

Na kraju pitanje u naslovu.
Vecina muskaraca bi putenu , animalnu ljubav , a da mogu da se lazu da je duhovna harmonija.
Anima i animus su nekada , zbog obrazovanja i vece inteligencije kreirali jak procenat onih muskaraca koji su zeleli dushevno i duhovno jedinstvo, mahom su sad raseljeni sa Balkana.
Da li zene treba primoravati da se uklope u te zahteve?
Ranije je to cinjeno, ne samo uslovljavanjem, to se uvek desava, M i Z se uvek uslovljavaju.
Vecina zena danas bi balkansku animalnu ljubav, posledica pada inteligencije stanovnistva, i ekonomske stabilnosti profesija sa najnizim potrebnim IQ.Ta selekcija je aktivna i postoji.
Od "roba P" vi ne mozete uciniti nesto drugo , osim sto ce u poznim srednjim godinama izgledati kao neki drugi oblik ljubavi.Izgledati .....

Besmislenost pitanja je zbog utiska da se nacija ne moze primoravati na promenu na polju ljubavi , a moze.Sa druge strane pitanje je vise upozoravajuce muskarcima, da iako ce ih balkanski "rob P" zena ustoliciti kao snabdevaca porodice, shvate da i dalje svako ima svoju viziju i recnik ljubavi , tako da ne prave od zabe babe...
Jednostavno muski i zenski mozak ne razmisljaju isto , drugacije nazivaju stvari i odnose i komunikacija uspeva samo ako se usmeri na delatnosti, dok za ostalo stvarnost odradi stvar (ne realnost).

Jedno drugacije pitanje, "ko sam ja da se nazovem gospodarem tvog srca" pokazuje da su zene te koje itekako zele da ukinu slobodu NE-SEBI, dok su muskarci itekako svojinski raspolozeni prema realnim oblicima i parcelama.Zene to tumace da ih manje interesuje ljubav i koga voli ona koja je njihova.Otud manje ljubomore ako su slusani. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: