Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Simana blog
Bio jednom jedan čovečuljak od četrdesetak leta.

Išao je u obližnju školu sa ostalom decom iako je prerastao svu dečurliju.

Imao je poveći stomak i sigurno nije imao zube. Nije mi nikad priznao. To sam otkrila namerno jer se nikad nije smejao a mnogo je pušio.

Znam samo da mu je bilo teško da stalno traži novac za cigare od ćaleta.

Učiteljica ga jednog dana poslala da kleči na staklu u ćošku. (U to vreme kukuruz je bio deficitarna roba a staklo je ostalo od jednog polomljenog ogledala.) Naravno da je to ogledalo polomio on, naš junak priče, đavo nad svim đavolima. Zato nije imao sreće, jer je polomio više od jednog ogledala.

U više navrata, hteo je da pobegne trbuhom za kruhom ali mu je trbuh, kako već rekoh, bio pogolem pa ga je sprečavao. (Valjda od kvasa koji je voleo da pije.)

Dakle, naš junak je živeo na grbači roditelja do svoje 97. godine a onda se iznenada, na njihovu radost, osamostalio i zaposlio se. I eto sad radi kao kurir. Raznosi poštu. Možda ga i vi srećete, ponekad. To je onaj čičica bez brčića sa suptilnim osmehom na licu. Ali, nemojte da mu okrećete leđa, jer može se desiti da vas potapše po istim. A posle, ko zna šta može da bude.

No, nemojte mu zameriti što je postao zloća. Setite se samo da je klečao u ćošku kad je bio mali četrdesetogodišnjak. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 3

Napiši komentar:

Nista od ovih karika dok se neko ne potrudi da se manje gledaju zenske zadnjice a vise da se ulaze u sredjivanje problema.
#1, 21.07.2014 - 19:01