Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
srna1 blog
Došla sam da vas pozdravim. Moje je ime Sreća i sastavni sam deo života, života onih koji veruju u snagu ljubavi i života, onih koji veruju da je ljubav beskonačna. A znate da sam u braku?
Davno sam se venčala za Vreme i ono vam je odgovorno za rješenje mnogih problema koji vam na početku izgledaju veliki i bezizlazni. Ono izgrađuje srca i ličnost, leči rane i pobjeđuje tugu. Vrijeme i ja zajedno imamo troje djece. Naša su djeca Prijateljstvo, Mudrost i Ljubav.
Prijateljstvo je najstarije dete lijepo, iskreno, veselo i nasmejano. Zbližava ljude, a da pri tome nikoga ne ranjava već utješi svakoga kome se približi držeći ga za ruku.
Mudrost je naše drugo dijete. Ona je pametna, sa čvrstim principima i neprekidno uči i sve je zanima. Najsličnija je svom ocu Vremenu. Možete zamisliti kako je to kad njih dvoje koračaju zajedno – Mudrost i Vrijeme.
Najmlađa je Ljubav. Koliko posla s njom! Tvrdoglava je, uporna i prevrtljiva tako ponekad želi živeti na samo jednom mjestu, a onda se nakon nekog vremena seti i kaže da je stvorena da bi živjela u dva srca, a ne samo u jednom. Ah, moja je Ljubav vrlo složena i zapletena osoba, tako da zna i pokoju nesmotrenost počiniti!
Kada do toga dođje na scenu moram pozvati njenoga oca. Vrijeme dođe i pokuša pokrpiti rane koje je njegova kći Ljubav izazvala, a često u pomoć priskoči i Mudrost, mada nije u svim slučajevima od velike koristi sa svom svojom pameću.
Jednom mi je jedna osoba rekla:
“Na kraju sve dođe na svoje, na ovaj ili na onaj način. Ako se stvari još nisu sredile i posložile znači da još nismo na našem pravom putu.”
Zato, kažem vam, verujte mojoj porodici, mom suprugu Vremenu i mojoj djeci Prijateljstvu, Mudrosti i Ljubavi. Budete li imali povjerenja u njih, znajte, da ću i ja,
Sreća jednog dana svakako pokucati na vaša vrata. I nikad se ne zaboravite smejati!
C/P 
Interesantno
pozitivni glasovi: 25  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: