Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
rozzmari blog
OVO JE REKAO NAJVECI COVEK SVIH VREMENA ZAHVALJUJUCI KOME SVI VIDIMO U MRAKU...KORISTIMO MNOGE POGODNOSTI ZIVOTA
.....................................................................................................................
A JA CU ZAMOLITI CEO MUSKI ROD DA NE BUDU SUPCI PAPCI I JAJARE SELJOBERI....VEC PRISTOJNI ......PAZLJIVO PROCITAJTE DOLE NAVEDENO A POSEBNO ZADNJI PASUS.........I ZAPITAJTE SE .....RAZMISLITE ?
......................................
- Kako se navodi, Tesla je najpre istakao da je žena superiornija u odnosu na muškarca, ali da je to bilo nekad.

Danas je, navodi naučnik, takva žena nestala, a na njeno mesto “došla je žena koja misli da je njen glavni uspeh u životu u tome da se što više izjednači sa muškarcem, odevanjem, glasom i postupcima, u sportovima i dostignućima svake vrste”.

- Žene postaju jače od muškaraca, i fizički i mentalno. Svet je iskusio mnoge tragedije, ali po mom mišljenju najveća od svih tragedija je sadašnje ekonomsko stanje, u kom se žene nadmeću sa muškarcima, i u mnogim slučajevima zaista i uspevaju da zauzmu njihovo mesto u profesijama i industriji. Ova rastuća tendencija žena da bace muškost u zasenak predstavlja znak propadanja civilizacije – rekao je Tesla, prenosi “Blic”.

On je tada dodao da su sva dostignuća muškaraca bila inspirisana i nadahnuta ljubavlju ženi, ali da su žene umesto pobednica postale žrtve.

- U njenom životu nema zadovoljstva. Ambiciozna je, često preko svojih prirodnih sposobnosti, da postigne sve što želi. Žene suviše često zaboravljaju da ne mogu sve biti primadone i filmske zvezde – kaže Tesla.

Naučnik iz Smiljana istakao je i da će zbog toga naša civilizacija potonuti u stanje koje nalazimo kod pčela, mrava i drugih insekata – u kom se mužjaci bezobzirno ubijaju. “U toj matrijarhalnoj imperiji biće zavedena ženska pravila”, naveo je Tesla. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 17  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nNajbolji komentar (DACA 1963) u potpunosti se slazem sa njom. Pozdrav svima
#2, 15.09.2014 - 16:42
i meni se dopao Dacin komentar, takodje i ostali ... svi su dobri ... pozz tebi :)
15.09.2014 - 22:43
rozzmari (63)
Ako se Nikola Tesla nikad nije ozenio ......
nije bio u braku .........cemu onda brak ....
dali to mozda brak sputava snagu intelekta,misli i zelje...hmmm
#1, 12.09.2014 - 15:23