Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
shawoo blog

Истина боли,лаж највише !!!

Јури те,бјежиш,не вриједи....

Иако иде за тобом,ти као да се браниш од ње,у страху да ће те стићи и открити оно најдубље у теби.Као да се бојиш да ћеш се суочити са стварношћу,проблемима али и чарима које доноси.

Непа спаса !!!

Од ње побјећи не можемо,она је ту пред нама,само је питање времена када ће да исплива на површину,када ће изађи међу људе на видјело.

Често са собом носи сузе,разочарење,и криво ти је што постоји,питаш се ко ју је измислио када тако може да уништи човјеку срећу и понекад сруши снове као кулу од карата.

Међутим, она је та која доноси и најљепше тренутке,предивна осјећања,која изазивају онај предиван осјећај у стомаку,топлину у срцу.

Нема особе која ће према њој остати равнодушна.Ипак,најтеже је када јој у сусрет изађе лаж.Покушава да је заустави,да јој стане на пут.

Често желимо да вјерујемо у лаж,мислимо да ће донијети нешто љепше,да ће нам побољшати ово вријеме у коме живимо.Можда и хоће ?? Али само на тренутак. Не вриједи говорити лажи.Понекад је тешко суочити се са истином,и умјесто тога говоримо свакакве лажи које ће нам помоћи да нахранимо туђи его,да замаглимо очи другима и себи.Понекад причамо лажи како не би повриједили особу до које нам је стало.

Понекад и сами не желимо да вјерујемо у истину,у реалан свијет који нас чека када са себе скинемо највећи оклоп- лаж .

Отворимо очи,погледамо око себе,враћамо се у реалан свијет.Понекад се запитамо,куда ово води и докле ћемо да лажемо себе и драге људе око нас ?! Нисмо ни свјесни колико ћемо особу повриједити,понизити,када схвати да је све била само фарса.Говоримо истину и само истину,једино тако можемо стећи праве пријатеље.Једино тако можемо завољети себе и друге,и допустити другима да нас воле.Само на тај начин успјећемо да пребродимо сва искушења која нас чекају.Истину треба рећи у сваком тренутку ,макар била сва саткана од боли.

Све се може купити осим повјерења и љубави које можемо стећи једино искреношћу,највећом људском врлином.Вјеровати можемо смао онима који трагају за истином,а сумњати у оне који су је нашли.... 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

savap (48)
Ако је Бог с нама у нама тује и ЉУБАВ И ИСТИНА ! Истина увек исплива на видело ....Боли , али је вредна да се искаже у датом моменту !
#3, 19.08.2015 - 20:22
acogrizli (54)
#2, 25.10.2014 - 07:59
kad mi treba, zaobidjem istinu
#1, 24.10.2014 - 16:31