Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Evroskeptik blog

Актуелна анкета на сајту: Шта обично гледате на ТВ-у?

Занимљива анкета. А ја сам, уз помоћ анкете, а на основу онога што највише гледам на ТВ-у, дош'о на занимљиву идеју.

Гледам подједнако и спорт и политичке емисије, али сам гласао за спорт. Разлог зашто у анкети дајем предност спорту над политиком је тај што и у политици примећујем константну присутност спортског односно такмичарског духа. Једино што још треба да се измисле неки поени да бисмо знали ко је победио у дискусији на телевизији. Ти поени би се делили по неким објективним критеријумима, које би одредили РРА и РЗС. Е онда бисмо могли и да се кладимо на политичаре или аналитичаре, зависи ко гостује, ал' много је битније чије ставове заступа. Да би било манипулација - то сигурно, ал' кладионичари би свеједно међусобно знали да процене к'о се на којем терену најбоље сналази. На пример у Тешкој речи имају предност напредњаци, а на Б92 се жути још донекле држе док су на Срећној телевизији (Хепи ТВ) патриоте и еспеесовци изразити фаворити.

Ово би вероватно и појачало афинитете љубитеља спорта и кладионице према политичкој сцени, али и допринело би објективнијем сагледавању ситуације него што је то тренутно случај у народу. Као што је јуче био случај кад су сви, дајући разуму предност у односу на емоције, ставили новац на победу Бешикташа против Партизана. Партизан нам је, бар већини нас, дражи од неког турског клуба, али објективно гледано је и много слабији. Тако и кад политичаре изанализирају као табелу Премијер лиге, биће боље упознати с тим ко зна бољи утисак да остави, ко је вештији демагог, ко је мутав и коме који саговорник не "лежи".


http://i.imgur.com/HYWrG5j.jpg

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ne gledam tv, ne čitam novine, ne kladim se... a nije mi koštunica rod
#3, 25.10.2014 - 19:07
Коштуњави је најбољи.
26.10.2014 - 13:46
ravgor (54)
#2, 25.10.2014 - 02:26
lanselot (52)
kvota 2,45 ne protiv Partizana nego protiv bilo kog naseg fudbalskog kluba je ozbiljan poklon;-))))
#1, 25.10.2014 - 01:30
Против било код другог нашег клуба поготово. :Д
26.10.2014 - 13:48