Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Andjeo-Cuvar blog

Jutarnji andjeoski iskreni blog
Što se tice Ljubiše mog predhodnog bloga on je ispao gad. Nije se javio i ostao je sa svojom dragom. Iako ga je Dragana kod nje cinkarila. Ona mu je valjda sve to oprostila.
Takav je život. Ponekad pogrešiš pa se posle gorko kaješ.

Što se mene dragi moj narode tice ja bi da se svi vole i budu veseli celi dan i noc. Da nema mržnje i patnje. Juče sam gledala jednu narodnu makedonsku priču koja se zvaše Praina do Kraina šta u prevodu znaci pravednost do kraja. Bila je to priča o dvojica braca. Jedan je hteo sve pošteno da zaradi a drugi da laže,odnosno krivinom. Pa su se opkladili da će raspitivati narod šta je bolje. Ako imaju više glasova za pravednost onda će brat koji tera krivinom ostaviti sve sto ima drugom bratu i otići od kuće da se sam snalazi. Da bude prosjak.
Ali se ispostavilo da oni ljudi koji su pitali nisu bili stvarni. To se djavo u njima predstavio i rekose da sa krivinom ide svet.

E sad. U čemu je fora. Ja sam baš razmišljala o tome i došla do zakljucka da ako čovek i dan danas krene krivim putem i dostigne neku slavu ili uspeh da to neće dugo trajati. Jer kad tad pravda izađe na videlo.
Znam da je svet otišao u neki zacarani krug ali ipak mislim da pravednost i dobrota još postoje.

I znam da ima pojedine ljude na sajtu koje misle da sam onakva,zla,pakosna i da sam ovde da lecim svoje komplekse. Ali se gadno varate. Ko me lično zna , zna da za prijateljstvo bi i dušu dala pa cak i kad to prijateljstvo zaboli.

I ne razumem ljude koje misle da neznam šta pričaju iza ledja i šta mi misle. Lazno me pozdrave i daju mi neki licemerni osmeh. Pa pokaži brate svoje pravo lice. Nemoraš nikoga da trpiš ako ne možeš.Dosta o tome. Našla sam posao. Zaposlila se. Lepo mi je. Baš i kad je čovek na poslu nema vremena da razmišlja o drugim stvarima.

Uskoro mi dečko , toest buduci muž dolazi pa ćemo posle neko vreme da se verimo.

Jako sam srecna sto sam konačno svoj put pronašla.

A ne, ako mislite da ću školu zapostaviti grdno se varate. Eto polažem vozački ispit pa ću kasnije i studirati. Čovek ući dok je živ pa tako i ja.

Jedan savjet - nemojte da gurate od sebe one koje vas vole i ne trčite za onima kojima nije stalo do vas. I tako ćete uspeti u životu !!!!

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

acogrizli (53)
#6, 22.11.2014 - 07:45
Bane018 (54)


#5, 22.11.2014 - 00:15
svekar (39)
Imace blog je extra, jako poucan
#4, 20.11.2014 - 22:01
svekar (39)
Sto mogu danas, sjutra cu vidjet...sedni i iskuliraj, mozda te prodje ;-)
#3, 20.11.2014 - 22:01
svekar (39)
http://m.youtube.com/watch?v=cNF0lL3SIo8
#2, 20.11.2014 - 21:54
Veca67 (49)
Nek Vam,je sa srecom,vjeridba,vozacki i fakultet.......
#1, 19.11.2014 - 10:56