Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Andjeo-Cuvar blog

Oprostajno pismo jednog oca
Dragi sine,

Petkom uvece sam te prvi put držao u svoje naručje, bilo je to prvi i zadnji put. To je bilo najtužniji, najponosniji i srceparajuci najlepši trenutak u mome životu.
Bilo mi je čast držati te u naručje.

Ponosan sam na tebe sine. Iako si izdržao samo deo trudnoce ti si zauvek ostavio veliki trag u našoj familiji. Zbog tebe volim moju ženu više nego ikad.
Zbog tebe sam vezan za moju decu, više nego ikad. Kad ih zagrlim onda osetim tebe.

Uvek cu se secati tog trenutka kad mi je prošle nedelje tvoja mama javila i rekla da smo te izgubili. Ja sam bio kuci sa tvojom sestrom i bratom i bio sam u šoku.
Tvoja trudnoca je bila najmirnija i najzdravija što je tvoja mama ikad imala.

Ja sam se trudio putem telefonom da je utješim. Kad ste stigli kuci mi smo zajedno žalili zatobom. Naša deca nisu nam ostavili mnogo vremena da plačemo jer su bili gladni.

Petkom se uvek radujem, ali ne na prošli petak. Nikad nisam petkom bradu brijao ali tog petka jesam. Bilo je to jedini dan kad sam te imao u svoje naručje. Hteo sam da izgledam što bolje. Kad smo stigli ujutru u osam u bolnici napolju je bilo hladno i mračno. Isto kao što je bilo u našim srcima.

Tvoja mama je uzimala medikamente da bi došle porodilne boli. U tih deset sati svo vreme ti je pokazivala njenu vezanost i ljubavi. Tvoja je mama najneverovatnija i najlepša osoba koju sam ikada upoznao. Jako sam sretan što sam snjom i što mogu je mojom suprugom zvati.

28 Februara u 20 casova i 35 minuta došao si na svet sine. Iako u tvom telu nije bilo života bio si pun ljubavi,srece i hrabrosti.

Tvoja te mama držala a onda sam bio ja na redu. U istog tog trenutka sam se osečao presrečan i slomljen što držim svog drugog sina. Mi smo plakali. Pričali smo ti o tvoju sestru i tvom bratu. Zamišljali smo da negde trčiš, pun životom,srečan.

Nešto smo ti pevali. Kad smo zadnje reci od pesme Tiha Noc ispevali znali smo da je došlo vreme da se oprostimo.

Ti si bio za kratko vreme kod nas i mi cemo se tebe uvek sečati. Nazvali smo te
Scotland Bansley Riles, I mi cemo jednog dana pepeo tvogtela odneti u Škotsku i prosipati je tamo.
Inače ne putujemo sa našom decom,još su mala,ali tebi sine cemo ti svet pokazati.

Dragi sine, nedostaješ mi više nego bilo šta u životu. Volimo te. Uvek cemo te se secati. Bicemo bolji roditelji i bolji ljudi zbog tebe.

S ljubavlju,

Tvoj tata

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 17  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Najezio sam se.
#4, 04.12.2014 - 00:46
MAXMIRA (64)
i oproštaj znači...
#3, 03.12.2014 - 23:44
milej (38)
#2, 03.12.2014 - 23:05
acogrizli (53)
#1, 01.12.2014 - 07:41