Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
caki75 blog
Kako si lepa i dok sanjaš! Jesam li ti to već rekao? Tvoje prelepo telo sklupčano je u znaku ljubavi. A izraz tvoga lica daje impuls mome srcu.

Ja ću ove noći dok spavala budeš, biti čuvar tvojih snova. I pričaću tvojim snovima da ti budu lepi. Da ti prave osmeh na licu. Kad ne budem spavao pored tebe, da znam da mirno spavaš.

Bojim se pokazati ti koliko mi je do tebe stalo. Bojim se reći ti budnoj neke reči. Pa dok spavaš i sanjaš, ja šapućem te reči. Sakrivam misli od tebe i krijem u njima ljubav.

Dok spavaš Dišem nečujno, zaustavljam dah da te ne probudim. Molim vetrove da ne ljuljaju grane, da te lišća šum ne razbudi. I okean molim da prestane sa talasima. Tako ga molim da bih mogao da ispustim sva mora kroz vrtlog zemlje. Samo da osetiš mir u svom snu. A blistavi mesec preklinjem, da ti obasja tvoje lepo lice, da ga mogu gledati i upamtiti. Kako si lepa dok spavaš. Ti koja si nastala iz mojih misli.

c/p 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline caki75
Srbija, Pirotski okrug, PirotBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa