Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
fefer blog

Pozivnica, za veliku žurku.Za Septembar 2016.godinu.......

VELIKA ŽURKA! 30.Septembra 2016.godine.u Hali Pionir u Beogradu.Od 20 časova, do 24:58h Uveče.

Na Veliku žurku, pozni su: Devojke i Momci koji žive u Beogradu i na Banjici.I to:

Devojke od 27 godina do 38 godina starosti, i momci od 27 godina do 38 godina starosti.I to:100 devojaja i 100 momaka, koji će zajedno da učestvuju na velikoj žurci i koji če da igraju i da pevaju uz domaću, Rock muziku, koja je snimnjena na muzičkim CD-ovima.Potrebno je da sve devojke i momci ZNAJU da igraju i pevaju uz domaću Rock muziku.Na veliku žurku su takože pozvani i odrasle žene i odrasli muškarci.Od 45 godina do 55 godina starosti.Koji će kao publika da podrže sve devojke i momke koji budu učestvovali ne velikoj žurci, 30.Septembra 2015. godine u Hali Pionir.

Cela velika žurka, će da bude HUMANITARNOG karaktera.Za svu decu bez roditelja.

Poštovani, Karikaši, ovaj poziv važi samo za Devojke i momke i za odrasle žene i Muškarce, koji žive u Beogradu, na Banjici.Dragi moji Karikaši, da li se slažete, u vezi svega što piše u celom ovom tekstu.Vaše komentare možete slobodno na napišete, kada pročitate ceo ovej tekst.Pozdrav, od Žarka-Fefera na Karikama.


Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

Bolje da ti zurka bude humanitarnog karaktera za sve odrasle bez dece...
#1, 31.12.2014 - 09:17