Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
srna1 blog
Разлог због којег се будимо. Разлог због којег дишемо. Разлог због којег живимо .. Милијарде људи на свету, милијарду разлога.
Оно што је заиста чаробно је то што свако има свој разлог. Разлог који им даје снагу да дочекају јутра са нестрпљењем, или барем оду на спавање са жељом да се ујутро пробуде .. И то све због "тог" разлога. Некоме је тај разлог љубав живота, некоме породица, некоме пријатељи, некоме посао .. некоме је то његов животни циљ, животни сан, жеља да открију вео под којим се крије нови дан, радознали да виде шта се крије под њим, жеља да угледају Сунце чим се пробуде, жеља да буду пробуђени додиром Сунчеве зраке, жеља да сами или заједно са неким дочекају мрак, мук и месечину .. Било како било, свако од нас има јединствени разлог, а неки тога чак нису ни свесни. Не верујеш? Ако већ ниси, сада је право време да се запиташ, шта тебе кроз ову игру живота тера да се ујутру пробудиш, да дишеш, да живиш ? Јеси пронашао? Ако јеси, наставимо заједно .. сада зажмури и добро је сакри на сигурно место, тамо где ће бити безбедна и сачувана од заборава. Јеси? И боље ти је да ту остане.
Не дозволи да у животу то изгубиш, јер она је сигурно нешто највриједније што ћеш икада имати и поседовати .. будући да од толико ствари на свету, баш та ствар има моћ да те одржи живим, дужан си пазити на њу .. несебично попут најхрабријег војника .. и тако из дана у дан , све док вас смрт не растави ..
C/P


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 31  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 
Ne možeš da vidiš komentare ovog unosa.