Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Radovi-U-Toku blog
Vraćam se kući, ponoć je, hladnjikavo, vetrovito. Grad prazan, svi odavno u krevetima ili u toplom, ja jedan od retkih 'sinova bludnih' koji žuri da im se barem na trenutak pridruži. Korak po korak, u svojim mislima, u svom ritmu, u svom svetu kad odjednom..BUM! Niotkuda, sa neba ili iz pakla, eto nje u mislima. Prošlost. Kristalno jasna, bez mrtvih piksela, bez nejasnih detalja, tu je..usred mojih misli, ona. I u pola koraka, knock down. Zamrznut u prostoru i vremenu, gubiim vazduh, teskoba mi puni dušu i propadam. Gubim tlo pod nogama i padam..Ponovo. prošlost me guta ponovo, proždire me polako, temeljno, žvaće me i melje..
I tu, nasred ulice, ponovo postajem bolno svestan koliko sam slab. Koliko sam sebe izgubio. I da i dalje ne mogu da se pronadjem. I najednom mračna, prazna ulica je moj život. Hladno, vetrovito, prazno.
Udah.
Izdah.
Drhtaj.
Nastavljam svoj put. Gase se svetla na okolnim zgradama, jedno po jedno. Vreme je da se spava, sutra je radni dan.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

acogrizli (54)
#2, 12.01.2015 - 23:19
Gandra75 (42)
Samo u kafanu nemoj da ides! :D
#1, 12.01.2015 - 19:07