Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
visky3 blog

Na ulici rade zajedno majka i ćerkaC/P

KRAGUJEVAC - Na teritoriji Kragujevca svakoga dana se uličnom prostitucijom bavi oko 20 žena, a kako pokazuje evidencija policije, među njima ima zaraženih hepatitisom i sidom. One ordiniraju uglavnom na potezu između sportske hale „Jezero“ i „Metroa“, a svoje usluge naplaćuju od 1.500 do 2.000 dinara, i promene oko pet partnera za veče.

-
Imali smo slučajeve da se ovim nezakonitim poslom zajedno bave majka i ćerka. Razlog je uglavnom težak socijalni položaj. Ima tu i narkomanki, koje tako dolaze do droge, ili psihički poremećenih osoba. Godišnje se zbog prostitucije u Kragujevcu povede postupak protiv dve-tri osobe, jer je to delo teško dokazati. Kao dokazi se skupljaju kondomi, novac, ali je presudna izjava policajca. Na sudu dobijaju kaznu od 10 do 20 dana zatvora - kaže Dašić. Poseban problem u Kragujevcu je „latentna prostitucija“ - ona po stanovima. Prikrivene kroz „poslovnu pratnju“, te prostitutke rade sa poznatom klijentelom, uglavnom imućnijim građanima.
Kako je pokazalo istraživanje JAZAS-a, u Kragujevcu ima i prostitutki koje dolaze iz Beograda, Jagodine, pa i iz Crne Gore. To čine da bi prikrile čime se bave. Jedan Kragujevčanin se i oženio prostitutkom koju je upoznao kada je tražio usluge od nje.

Kragujevačka policija je, sprovodeći preventivno – represivnu akciju na suzbijanju prostitucije, u Ulici Lepenički bulevar, nedaleko od „Metroa“, sinoć, oko 21.30 časova, zatekla M. K. (48) iz Kragujevca u vršenju ovog prekršaja.

M. K., kojoj su i ranije podnošene prijave zbog bavljenja prostitucijom, je privedena i određeno joj je zadržavanje.

Zbog ovog prekršaja i nenošenja lične karte, ona će danas biti sprovedena sudiji Prekršajnog suda u Kragujevcu.


A za to vreme u Beogradu...:


Lanci prostitucije u Srbiji: Seks i za 13 evra

Glavni grad je trenutno preplavilo oko 1.500 „prodavačica ljubavi“, koliko ih zvanično ima registrovano u celoj Srbiji.
318fc9be8db48cab9c01b8f6de9bdccd.jpg Međutim, prema podacima policije, njihov broj je sigurno tri puta veći. Najmlađa evidentirana prostitutka ima 14, dok najstarija ima 63 godine. Kako „Alo!“ saznaje, odeljenje za javni red i mir beogradske policije svakog meseca napiše na desetine prekršajnih prijava protiv „prijateljica noći“.

Posle policijske prijave i privođenja prostitutke odlaze u zatvor najduže do mesec dana, a posle sve po starom.
- Teritorija je striktno podeljena po rejonima, rivalstvo je veliko, a sukobi „poslovodnih organa“ učestali. Novac se deli po principu pola devojci, pola makrou, mada zarada devojke često podleže dodatnom „oporezivanju“, ukoliko makro nije zadovoljan radnim učinkom. Policija se svim sredstvima trudi da iskoreni ovaj problem društva - kažu u policiji.
Prema njihovim rečima, skoro sve žene koje se bave prostitucijom vremenom dobijaju sindrom žrtve. Počinju da se osećaju bedno, nikome ne veruju, misle da nisu zaslužile ništa bolje. Taktika makroa je da im stalno pričaju da su bezvredne, pa one počinju u to da veruju i da se tako ponašaju.

Grad Beograd postao je mali za sve žene koje žele da naplate svoju ljubav. Među prostitutkama odskora su se pojavile i devojke iz redova popularnih žena na javnoj sceni. One su skladno telo i senzualno lice iskoristile i za honoraran posao pod parolom „imaću seks i ovako i onako, pa što da ne uzmem i 1.000 evra za jedno veče“, a kažu da je to najbolji afrodizijak koji žensko biće pretvara u pravu seksualnu vrtešku.

Cenovnik usluga

- 13-15 EVRA naplaćuju prostitutke koje oralni seks pružaju ispod mostova ili obično u grmlju gde se nalazi odbačeni kauč ili madrac. Moguć je i seks s nogu za istu cenu (narkomanke, žene na ivici egzistencije)
- 50 EVRA seks sa prostitutkama bez makroa (ako se pogodite, može i manje)
- 60 EVRA klasičan seks sa oralom
- 75 EVRA klasičan seks sa oralom u stanu prostitutke (uglavnom su to studentkinje, fitnes i skijaški treneri)
- 100-150 EVRA naplaćuju se hotelske usluge za jednosatno druženje, a prostitutke novac dele sa recepcionarom i vozačem koji dovozi i vraća klijenta ili nju
- 60 EVRA polusatno uživanje u salonima
- 100 EVRA jednosatna masaža
- 500-700 EVRA naplaćuju poznate srpske zvezde (voditeljke, bivše misice, manekenke, glumice) za jednosatni seks.
- 2.000 EVRA naplaćuju prostitutke za „klijente sa dubokim džepom“ za noć.

Dnevnica na letovanju i do 1.000 evra

Te dame uglavnom imaju stalne i malobrojne klijente koji ih vode i na poslovne večere i putovanja, ali i na odmore po belosvetskim letovalištima. Uz troškove boravka, dodatno plaćaju i svaki „radni dan“ prostitutke. Dnevnica je od 500 do 1.000 evra.

Crni bilans

84% žena kaže da ih makroi primoravaju na prostituciju
78% prostitutki su bile žrtve silovanja
48% žena makroi su silovali u proseku 16 puta godišnje
79% žena siluju muškarci koji ih kupuju u proseku 33 puta godišnje
84% prostitutki su žrtve nasilja
63% prostitutki pretukli su makroi u proseku 58 puta godišnje

Saloni za „masažu“ u Beogradu:
1. Ulica Vojislava Ilića
2. Ulica Svetozara Ćorovića
3. Zgrada na uglu Skadarske i 29. novembra
4. Dalmatinska ulica
5. Vojvođanska ulica, gde je salon nalik javnoj kući.
Na ovim lokacijama devojke pružaju oralno zadovoljstvo za 60 evra, dok seks košta 120 evra.

Najčešća mesta za prostituciju
- kod naplatne rampe Šimanovci
- kod benzinske pumpe „Zmaj“ na putu Beograd-Zagreb
- kod Manceovog mosta na putu Beograd - Novi Sad
- Obrenovački put kod skretanja za Adu Ciganliju
- kod „Malog raja“ na putu Beograd-Pančevo
- park kod Ekonomskog fakultetaiZVORI: - blic online, Ritam grada R.S., -Alo 08.10.2013 16:11 
Interesantno
pozitivni glasovi: 27  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

thor (41)
Ko li se ne slaže??? Ovaj minus...??? Možda neka od pomenutih „dama” sa sajta, koje bolje da urade flajere nego da se kao štekuju u senci, bar da ljudi koje takve usluge ne zanimaju ne troše ni vreme ni solove na njihove slike I poklončiće...
#20, 06.02.2015 - 16:23
#19, 06.02.2015 - 02:40
acogrizli (53)
#18, 02.02.2015 - 21:48
thor (41)
Sigurno neće da je ženi... pa da silazi s nje u po sexa jer mu ova kaže: imam „tezgu” za pola sata, neki iz Konga, nastavićemo dušo kasnije, samo da odradim babuna...
#17, 02.02.2015 - 13:33
thor (41)
Nisi extreman, brate... samo pravedan... šta zaslužuje onaj monstrum od mesara što ubi onu devojku I njemu slični... ROBIJU? Neeeeeeee... svi znamo šta bi mu radili, niko nije za to da takvi idu u zatvor, samo mi što kažemo druge mere, mi smo extremni, a kritikuju nas istomišljenici ali koji cute a misle : I treba, mamu... m.. njegovu...
#16, 02.02.2015 - 00:25
thor (41)
A za makroe I trgovce robljem, mislim da se svi slažemo da je moj sistem nezamenljiv...? Eno na početku bloga par predloga... Malo je sirovo, ali nisam baš ni bio DeSad ili E.A.Poe... finesse u hodu doterati malkice...
#15, 01.02.2015 - 22:55
Dnaj (52)
Žalosno...Razlog za prostituciju je uglavnom siromaštvo, a to nije smešno.

Prostitucija je legalna u Švajcarskoj, a to znači sve devojke moraju biti registrovane i redovno posećivati lekare a od pretprošle g otvorena je „drajv in“ četvrt za uličnu prostituciju za šta su izglasali građani na referendumu.
Time je vlast želela da smanji nasilje i poboljša život prostitutki, ugrađen je alarm koji ugrožena može da aktivira, ukoliko dođe do nasilja. Ulica duga 200 m, smeštena je između pruge i autoputa funkcioniše poput drive u mek-u a koštala je vladu 2,4 miliona franaka...
Studije su pokazale da su prostitutke mahom Romkinje iz zemalja istočne i centralne Evrope...
#13, 01.02.2015 - 10:43
jahaj (56)
pa,lakse je zaraditi na takav nacin....to je to....
#12, 01.02.2015 - 00:02
SandraS (32)
Eto sad si i ostale informisao.Sta da kazem neka im he Bog u pomoci.
#11, 31.01.2015 - 23:30
1  2  [»]