Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
radoje--- blog
Radio je i više no što može žurio kuć - jedva se držao noga ali i tako umoran želio da stigne da spremi večeru prije nego mu stigne sin sa posla . Želio je da ga prijatno iznenadi i ako mu nijebilo lako -- Mlatio pokuhinji sve povezano tako da sve bude na rijeme sređeno samo za serviranje - kačamak koji je on obožavao i blago prosušena šunka malo propržena na praznom tiganju .
Sve je na vrijeme razmišljao je i mislio kako će se prijatno iznenaditi i još da bude toplo . Eh uzdahnuo je onako umorno ali zadovoljno samo još da dođe . Sjeo je i čekao sad će sad će pogledivao je na sat a sati prolaze . Lice mu ne bješe više radosno neka tuga mu se navuče a oči zasuziše al suze zadeža . Usta onako bez volje stavi sebi u tanjir isede sam za stolom jede a ono ne ide niz grlo - tužan je bio a toliko je želio da bude to lijepo veče . Ostavi sve onako na stolu i pođe spavati sa mislima još jedan tužan dan u tvom život .


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

acogrizli (54)
#2, 12.03.2015 - 11:58
hvala mnogo pozzz
12.03.2015 - 22:46
Mnogi se tako osecaju...
Malo ko to priznaje
#1, 12.03.2015 - 09:00
pa vjerujem da ih ima pozzz princezooo
12.03.2015 - 22:45
 

Korisnik
Blogovi: tagovi
nema tagova