Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
visky3 blog

Genocid ocima NATO pukovnika c/pBIVŠI PUKOVNIK NATO: Na Kosovu izvršen genocid nad Srbima, mafijaši postali predstavnici države!Češki potpukovnik koji je odlučio da vrati ordenje NATO Marek Obrtel, izjavio je da je NATO zločinačka organizacija zbog politike onih koji ga vode.

– NATO ne bi bio takav kada bi zaista služio samo odbrani zemalja članica od spoljne agresije, ali je takva, zločinačka politika onih koji ga vode. Oni deluju pod lažnom parolom borbe za slobodu, demokratiju, ljudska prava i humanitarne ciljeve, a koriste je za agresiju po celom svetu – rekao je Obrtel za Večernje novosti.

On je objasnio da zloupotreba NATO-a u praksi izgleda tako da treba da bude napadnuta ona država koja iz nekog razloga postane nepodobna, neposlušna ili jednostavno jer svetski hegemonisti imaju neke interese povezane sa njom.

– Prvo se iznutra rastura medijskim kampanjama, obojenim revolucijama, čačkanjem u najosetljivije tačke, etničke podele ili verske razlike. Prostije rečeno, destabilizuje se – kazao je Marek i dodaje da se zatim nađu površni izgvori ili se iskoriti pre toga iscenirano nasilje nad stanovništvom.

– Onda nastupa NATO sa svojim jedinicama, praćen humanitarnim organizacijama i posmatračkim misijama, kao navodni zaštitnik ljudskih prava i sloboda. Brzo posle njih dolaze biznismeni i počinju da obnavljaju zemlju, odnosno da realizuje svoje interese – objasnio je on.

Takođe, Obrtel je ocenio da je BiH prošla bolje nego Kosovo jer “i najokoreliji pristalica teorije o tome kako se ravnomerno i pravedno pomaže obema suprotstavljenim stranama primetiće duboke razlike koje postoje između Republike Srpske i muslimansko-hrvatske federacije, naravno nauštrb Republike Srpske”.

– Mogu slobodno da kažem da je reč o genocidu nad srpskim narodom. Dozvolili smo ili bolje reći, prouzrokovali tako nešto u našoj kući u Evropi – naglasio je i istakao da je Kosovo velika evropska tragedija.

Doktor Marek Obrtel, nekadašnji potpukovnim češke vojske, obratio se krajem protekle godine ministru odbrane te zemlje zatraživši da mu se oduzme ordenje koje je dobio u misijama NATO-a od Bosne i Hercegovine do Avganistana.


Kao neposredni povod za svoju odluku, naveo je aktuelne događaje u Ukrajini, ali je iz Generalštaba vojske njegove zemlje izašao odmah zbog svega što je, kako je istakao, video na Kosovu i Metohiji.

– Na Kosovu se dogodio genocid nad Srbima, koji je prouzrokovao Zapad. Bio sam svedok i kako narko-mafijaši postaju uvaženi predstavnici takozvane države Kosovo, a masovne ubice junaci – istakao je Obrtel.


izvori:(Telegraf.rs / Večernje novosti) ......-http://beograd.in/ 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Postao jaje u nasim ocima zato sto je izjavio ovo.
To ti je kao kad sednes sa nocnim cuvarom u firmi i pricas kako treba da se vodi biznis u firmi.
#1, 27.03.2015 - 05:53
27.03.2015 - 12:27