Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
visky3 blog

Шок за скептике c/pШок за скептике: И НАСА признала запрашивање човечанства


Видимо ли право стање ствари на небу или само оно што луди мозгови желе да видимо? Осећамо ли праву Божју кишу или ону људском руком инсталирану? Јесу ли потреси и цунамији који су убили на стотине хиљада људи природно стање ствари или депопулацијска политика која је једним кликом решила „пренасељеност“ планете?

Након УН, сада је признање стигло и од Насе која је одржала презентацију за јавност о климатским променама и геоинжењерингу.

Може ли неки луди милијардер да искористи геоинжењеринг за метеролошку контролу планете? Може ли неки луди научник да искористи геоинжењеринг за своје експерименте и спровођење потпуне власти над планетом? Све је могуће, упозорио је Насин научники и главни инжењер у Насиној „Џет Пропулзион“ лабораторији, Рилеј Дурен и заинтригирао јавност својом изјавом.

Наиме, својом изјавом не само да је упозорио јавност да је запрашивање атмосфере у име климатских промена тешким металима у најмању руку могуће, него је и упозорио да се то може искористити у зле сврхе. То је као микрочиповање планете, упозоравају активисти – планета више не „дише“ по Божјој вољи, него по вољи лудачког ума који сада због нашег нереаговања има потпуну контролу над нашим животним циклусима.

chemtrails (1)

Чиме се све запрашује Земља и све на њој вероватно никада нећемо знати. Постоје студије које су доказале, на узроку кише из целог света, присуство тешких метала и канцерогених честица, али само једна луда идеја може довести до помора и човечанства и планете. То се већ, тврде неки, и догађа.

Рот, немачки истраживачки новинар је у својој најновијој књизи „Тихи пуч“ уз помоћ елитног извора објаснио како се то ради – потпуна контрола човека и планете.

Кемтрејлс и геоинжењеринг, тврде они који не верују, како кажу, медијским спиновима и лажима које „продају“ владе, више нису нити су икада биле теоријско-заверничке спекулације нити научна фантастика како су многи мислили. То је, кажу, истина која се у тајности одвија већ неколико деценија у нашој атмосфери.

Након што је признање стигло од Уједињених нација, сада је потврда и НАСА која је одржала презентацију за јавност путем лајв стрима, недавно о климатским променама и геоинжењерингу на свом ЈПЛ технолошком институту Калифорније.

Овако изгледа унутрашњост једног од авиона који врши запрашивање земље и људи

Овако изгледа унутрашњост једног од авиона који врши запрашивање земље и људи

Шта је уопште геоинжењеринг? Он обухвата стратегију за наводну борбу против глобалног загревања. Али, кажу они који не верују службеном објашњењу, реч је о намерној и глобалној, људском руком изазваној, интервенцији а која се тиче Земљиног природног климатског циклуса.

Последице су управо ту, испред нас: глобалне суше, неплодна поља, припрема планета за ГМО смртоносну пољопривреду, експанзије болести попут рака, тумора, деменције и осталих куга западнога света.

Извор: Борба за веру http://www.magacin.orgАдреса е-поште 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ravgor (54)
#3, 30.03.2015 - 14:26
30.03.2015 - 19:47
acogrizli (54)
#2, 29.03.2015 - 23:45
30.03.2015 - 19:46
ova e cista glupost ... mu izvadile od kontekst zborovite na toj od nasa .. nikade ne pisuva za koe prasanje e daden toj odgovor ...
eve vi ja vistinata za ona sto tolku ve plasi .. http://io9.com/is-that-reflective-cloud-about-to-poison-you-and-change-1638680856
po bozja volja hha .. koj veruva u bog koj ne postoi
#1, 29.03.2015 - 23:07
izvini, al ne razumem te, potrudi se pa napisi na srpskom a mozes i na hrvatskom ili bosanskom ili engleskom, ali makedonski ne razbiram
30.03.2015 - 19:46