Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Simana blog
Večeras je ono veče. Baš pravo veče. Da ne kažem, de luxe noć jer se bliži ponoć.
E, sad, ako pitate zašto je prava noć i za koje aktivnosti, to vam ne mogu reći, jer je suviše delikatno. Ili delikatesno, ako baš hoćete konveksno. Konkavno bi bilo nešto drugo, ali o tome drugi put ako bude bilo ovako pravih noći.
Imam nekoliko konkretnih predloga za blistave noći pune divnog vazduha tek pristiglog proleća.
Ako vas, ne daj bože, uhvati svrab po celom telu, potopite se u pet litara obične vode, prethodno prokuvane, sa dodatkom morske soli i desetak zrna bibera. Ako to ne pomogne, samo prospite vodu preko ramena iz tri puta.
Možete da čitate dnevne novine. Ili neki udžbenik iz srednje škole. Ili Gorski vijenac, na primer. To je idealno u ovo doba.
Možete da radite sklekove ili trbušnjake, ako ste muškog pola, ako ste žensko, možete da pojedete sladoled sa apetitom.
Ako vam je mnogo dosadno, ne daj bože da se desi u ovom času, e onda vam nema pomoći. Osim ako nemate kućnog ljubimca. Bubamara je odličan izbor. Zbog tačkica, valjda. Gledate tačkice i tako...
Ma, negde u dubini duše, znam da ćete se nekako snaći u izboru aktivnosti za ovo prelepo veče, ali rekoh da pripomognem kad sam već tu.


P.S.

Inače, knjiga Kako razumeti žene, stigla je u knjižare.
Potražite kod svog distributera.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

acogrizli (54)
#3, 10.04.2015 - 23:20
*BYE*
13.04.2015 - 21:01
imam kiki- ne smem da imam i bubamaru:(
a u pet litara vode čak ni ja, malena, ne mogu da se potopim
:((((
dakle, nema mi pomoći:))))))
#2, 10.04.2015 - 20:28
nema. :))))
13.04.2015 - 21:00
Sad znam kako da osvojim tvoje srce....Malo soli sa Paga, ne ta knjiga....Bilo bi ubitacno da mi muski razumemo zene a da one ne razumeju nas, a knjiga kako razumeti muskarce jos nije izasla od pravog muskog autora.
#1, 10.04.2015 - 09:19
Pa, i nece. :)
10.04.2015 - 16:58