Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Simana blog

Jutarnji razgovori sa sobom

Obično me posle neke velike gluposti uhvati potreba za filozofiranjem. Nije lepo filozofirati rano ujutru, jer ko zna šta sve može da se desi u toku dana. Zato sam rešila da to ne radim. Umesto toga, pričam vam priču...
Obožavam da se ujutru izležavam do podne u pidžami a ponekad je ne skidam tokom celog dana. Ali, ako nekim slučajem imam slobodan dan, neki praznik, na primer, onda ustajem rano kao pekar. Ne možete ni da pretpostavite koliko je dug dan kad ustanete rano a ne morate. Jednom rečju, tragedija ako nije komedija. Mislim, uvek možete da birate šta vam odgovara u tom trenutku. Naravno, kao što možete da pretpostavite, meni ne odgovara ništa. Počinjem da se dosađujem iz mesta, onako bez razloga. U takvim trenucima najbolje je napraviti spisak obaveza. Sigurna sam da će ih pola otpasti kad ih stavim na papir. :)
Napraviti desetak sklekova, popiti ručno ceđeno voće, tuširanje hladnom vodom, napraviti dvadesetak sklekova, odvesti kera u šetnju (kažem kera, jer moj pas reaguje isključivo na reč ker).
I posle odlaska u šetnju, ne znam šta dalje sa spiskom. Tako jednostavno i lako oslobodim se svih poslova za taj dan. Divno!
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

acogrizli (54)
#1, 15.04.2015 - 07:45
*ROSE*
15.04.2015 - 12:59