Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Vericaul blog

Pravi razlozi zbog kojih lepotice nemaju dečka

Kada upoznate prelepu a pritom i pametnu devojku, prosto neverovatno zvuči da ona nema dečka. Ali to je sve češći slučaj pripadnica lepše polovine čiji izgled oduzima dah. Razlozi za to su najčešće razni stereotipi koji se pripisuju lepoticama.

Muškarci se najviše plaše lepih i pametnih devojaka

Iako to nije nikakvo merilo, u poslednje vreme se prema fizičkom izgledu određuje da li je devojka u vezi ili ne. Ako je lepa, ona mora da je zauzeta. Ako nema dečka, onda nešto nije u redu sa njom.

Stereotipi koji se pripisuju lepoticama jesu da ona najčešće nije baš pametnica. A ako nije zauzeta, znači da nije mogla da zadrži dečka, ili da ima neku burnu prošlost. Takođe, uvek se govori da su "najbolje uvek zauzete", a šta je sa ostalim devojkama?

Gotovo nikada nećete čuti nekoga da govori o nekoj devojci koja nije u vezi, i da nema dečka zato što nije našla pravog. "Elit Dejli" je govorio sa devojkama koje se suočavaju sa ovim problemima svakodnevno, a ovo su njihovi razlozi zašto su idalje same.

NE VERUJU DA MUŠKARCI IMAJU DOBRE NAMERE

Jako je teško pronaći muškarca koji nije prošao kroz makar jedan bolan raskid. To je najčešće i razlog zašto dosta njih se jako teško vezuje za nove devojke. A to je upravo razlog zašto devojke ne žele da budu u vezi.

One bi radije ostale same, nego da rizikuju da budu iskorišćene, ili da budu još jedan hir u nizu povređenih devojaka.

MUŠKARCI SE PLAŠE DA IM PRIĐU

Kada god vidite zgodnog i uspešnog muškarca, vi mislite da se on zabavlja sa nekom manekenkom, ili bilo kojom devojkom, ali da je naravno zauzet. Ista stvar je i sa ženama.

Kada muškarac vidi lepu devojku, koja kako se kaže u narodu "zna da progovori", on se ne usuđuje da joj priđe. Razlog? Ona mora da je zauzeta.


NESIGURNE SU

Žena nije žena ukoliko ne nađe hiljadu mana u svom izgledu. Kada ugledate neke lepotice, koje je priroda itekako nagradila, mislite da one obožavaju svoj odraz u ogledalu. Grešite.

I one su nesigurne kao i svaka druga žena, a najviše one koje nemaju dečka. Mislite kakve veze ima to što nemaju dečka sa izgledom? Kada vam svakodnevno, roditelji, porodica, prijatelji i kolege postavljaju pitanje zašto idalje nemate dečka, to uveliko utiče na vaše samopuzdanje.

ZBOG STEREOTIPA

Kada lepa i ne baš pametna devojka progovori, najčešće menjate vaš prvi utisak o njoj. Iako postoji mnogo devojaka koje govore bebećim glasom, ili prosto obožavaju da vas upute u detalje njihovog omiljenog rijalitija, daleko od toga da ih možemo generalizovati.

Postoji mnogo devojaka uspešnih na svom poslovnom planu, a da su pored toga prirodno obdarene nesvakidašnjom lepotom. Za takve, nažalost, ovakva vrsta streotipa najčešće odmaže da budu prihvaćene u društvu.

36915_shutterstock_112050293_630x0.jpg?ver=1430991976

NE ŽELE DA SE SKRASE PO SVAKU CENU

Iako žene do određenih godina u strahu od toga da će ostati same pristaju na razne kompromise. Najčešće prave veliku grešku, samo da bi se skrasile po svaku cenu.

Iako se očekuje da će se lepe devojke uvek prve udati, u mnogo slučajeva ona ostanu same do kasnih tridesetih. One kažu da rađe ostaju same nego, da se skrase sa bilo kim.

c/p 
Interesantno
pozitivni glasovi: 27  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

antoan (41)
ne Veco nikako da se skrasis sa bilo kim, bolje ostani sama nego da trpis i vuces idiota sa sobom
#7, 20.07.2017 - 13:57
Vremena su se promenilo,tako i muskarci i zene isto ,nije vise kao sto je bilo, postali smo probirljiviji, zahtevniji,sebicni,gledamo jedu stranu a drugu ne,na neki nacin cudni smo,a vreme prolazi,prolazi i kad se osvestimo onda je vec kasno za neke poduhvate,zato mnogi/mnoge ostaju sami.
#6, 12.05.2016 - 20:48
acogrizli (54)
#5, 27.12.2015 - 22:41
ELBA (54)
Meni su lepe i zgodne, izazov
#4, 27.12.2015 - 10:15
Dosta je samih muškaraca i žena,dosta promašenih ljubavi,onih koji ne žele vezivanje,onih koji lutaju i uvek traže nešto novo i drugačije,onih kojima je njihova sloboda najslađa.Lepa i pametna žena ima mnogo više dilema,ona se ne odlučuje lako,a kako vreme više prolazi izmiču joj mnoge prilike koje su mogle da promene njen emotivni život i ostvarenost na polju ljubavi.
#3, 27.12.2015 - 10:12
Па и паметније им је да остану саме него да се скрасе с било каквом дилејом.
#2, 12.05.2015 - 15:52
vld (43)
#1, 12.05.2015 - 12:02
 

Korisnik
offline
offline Vericaul
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova