Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
4mici blog
Prepoznao me je...ma koliko se skrivala, osjećam njegov pogled kako lagano ,pažljivo klizi po meni.

Zna...Isto kao što i ja znam...Pitanje je samo koliko ćemo se dugo praviti kao da ono drugo ne poznajemo,kao da je sve jedna velika zabluda...igra mašte.

Ne znam ,šta trebam da uradim.Da ustanem i odem , kada ću potpuno biti izložena njegovom pogledu ili da se još uvijek pokušavam sakriti u masi,još malo navući kosu na lice...

Nisam ga ovdje očekivala.

Ovo je moje mjesto.Mjesto gdje mogu da sjedim i pijem piće na miru ,gdje me niko ne poznaje ,sem konobara koji me svakog petka viđa i kome sam samo jedna, od mnoštva usamljenih žena, koja pije svoje piće posle naporne nedjelje na poslu.

Želim otići ,dok me osjećaj panika obuzima cijelu, a istovremeno,jedan maleni dio mene želi ostati i pogledati ga ,utopiti se u tom mračnom ,tamnom, pogledu opet zaboraviti na sve.

Proračunavam svoje šanse da brzo i elegantno nestanem u pravcu vrata a da mi on ne uspije preprečiti put.Možda mi se i samo čini..možda me uopšte nije primjetio.Nada umire zadnja.

Koristim gužvu koju pravi skupina polupijanih gostiju ,skliznem sa stolice i nestajem put vrata.Na hladnom noćnom vazduhu ponovo mogu sa olakšanjem da udahnem.ispravim se i polako krećem ka taksiju.

A onda...

Poznati parfem i vreli dah na mom vratu.Već viđeno.. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

acogrizli (54)
#1, 21.05.2015 - 00:12
 

Korisnik
offline 4mici (47)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova