Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
karmen blog
Ovaj blog sam napisala jer ovi dani brzo prolaze.Evo još par dana i ovaj mijesec završava.Do 4o godina mi je pomalo išlo vrijeme a od 4o godina kao da vrijeme leti.
Svaki dan imamo puno posla ,i sam zadovoljna da nešto radimo.Ove godine do sada smo si i nagrade zasluzili sa prodajom onoga šta smo uradili mi iz mog programa na radu ,i još od proizvoda koje jnapravimo za firmu sa kojom surađujemo.Ovaj mijesec smo imali i posjetu iz Beograda iz društva invalida .Ja sam bila zadovoljna jer smo i nešto proizvoda uspijeli prodavat naklit, i smo se dobro predstavili svima .Svatko od nas smo se predstavili .Ja sam rekla nešto na hrvatskom srbskom jeziku,i mentorice, psihologinja i tehnolog su bili zadovoljni,tako čemo iči i mi dole ako če nas zvati ,i ako če nam biti dobre ...nikad se ne zna.Želim vam lijepi preostatak mjeseca,i lijepe dane, i vrlo lijepih stvari. stvari. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Sto stariji to vreme brze prolazi, ne znam kako je penzosima.
Jos brze prolazi kad radis sam neki posao...U drustvu ide sporije vreme, a zabavnije je.
Valjda zato sto svi kukaju dok rade, bar ovde.
Kao da radis sa stopericama koje moraju da kukaju na svakih 5 minuta...max pola sata bez kuknjave...
#1, 24.05.2015 - 04:22