Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
potisje blog
Miris duvana i puna vrhom plekana pepeljara kakavih vise nema.Danas menjam za sutra u dvanaest sati .Dovoljno se mrzim da ne bi zaplakao .Stolnjak izbusen ko zelje robijaša,poliven ,a ne promenjen svinjac na malome mestu.To je jedan od onih dana kad prljave rode iz kubika u blatu i mulju traze zabe i ostale punoglavce za svoje rodčiće.Savet staraca na svakom ćošku šacuje prolaznike i odmah ih osudjuje propo je ili nije, bolestan je ili nije sve do detalja i naravno propio se ,nece jos dugo paradirati.Sve se to mora trpeti preko dana da bi nocu u kafani imao svoj promašen san , od kog se moraš rastati.Prošavši pored njih kazes dobro vece ,a oni na to nezadovoljni dobar dan kao jos ti nisi dorastao da procenis kad je dan ,a kad veče.Ko ne zna taj ne moze ni da voli tu baru ljudi i zivotinja taj točak vetrenjače zivota.
Jutrom bi prolazio pored Crkve Sv.Nikole i iz tornja bi se spremalo jato golubova koje je bilo poredjano po krovu da poleti u atar i nahrane se sa gazdačkih njiva to kao da su u tas stavili paori koji su zaboravili na Sv,Nedelju.Gurao bi bicikl i pratio let jata koji je kao balerina nestajao iza starog zvonika.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

acogrizli (54)
#1, 17.06.2015 - 23:28
hvala
18.06.2015 - 11:42