Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
nervnaBolesnica blog
Rezime!!!

Pocelo je tako
Od mog stava da je najgore sta moze da mi se desi,vec se desilo. Da mi je dusa umrla i zivotari.NISTA ME NE VESELI I NE RASTUZUJE.

IZbacila sam one koji kazu da su moja porodica iz glave

moju majku ,,,da bih nekako prezivela morala sam preseci to

ali ostala je praznina,U sustretu sa nekim tamo sa drugogo kraja sveta ,,

Najgore sta moze da se desi jeste da me proda nekom sejku,pa cak i onda.... Povratila bih duh.najgore je umreti i ostati nepokretan,i ne tragati za promenom.hte5 sam promenu.pa makar postala i rob nekog sejka i spavala u stali sa kamilama.

OD tog mog stava..dosao je i rodio se sadasnji trenutak u kom mi Arapim,,,, ( jako pamettan i uspesan i samozadovoljan covek ,koji se samo smeje , prica mi o svojima , daje mi i telefon slobodno da gledam sta god hocu ..kaze ,,BEZ TAJNI PREMA TEBI)

tAKAV COVEK ...PIse mi poruku sa aerodroma,,,,

Hteo bih da moj boravak je par dana više da uživam te više i više jer ti si odlični partner i drug

I mene, posle stvarno , ni malo naporna dva tri dana sa njim..ta poruka,kao da mi je ispunila onu prazninu ,koju sam dobila KONACIM CUPANJEM MAJKE MOJE ,iy duse moje.

Dva dana je covek ....koji ima kancelariju negde na celom spratu neke visoke zgrade u Dubaiu,JE dosao zbog mene.Morao je upoznati osobu koja ima TAJ SPIRIT ,

Nekad ubaci englesku rec sa srpskim pravopisom.i arapskim naglaskom. pa to izgleda odlicno!
(Jednom prilikom za doruckom ,iznerviran sto se ne moze setiti reci srpske za .RASPOLOZENJE_)se naglas se prodrao
TVOJA MUDA SU OD NULE DO DESET (engleska rec mood-koja znaci raspolozenje ,,sa srpskim pravopisom i kratkim U :) ..pa je ispalo MUDA)

Kada sam mu objasnila sta’su MUDA
i konstatovali da okolni stolovi verovatno misle da sam zena sa muskim polnim organima. Nije mogao da prestane da se smeje 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 3

Napiši komentar: