Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
tomislav91 blog
Prvo, hteo bih se obratiti svim osobama lepšeg pola koje ovo čitaju a misle da se "uvlačim" istima, i onima jačeg pola koji misle da hejtuju da ne komentarišu jer mislim da su isti suvišni, jer ovo što sledi je samo naišlo iz čiste inspiracije koja će biti opisana u nastavku. Hvala.

Odakle krenuti? Pa uglavnom odgovor na to pitanje je: "Pa, iz početka". Pa hajde. Naslov. Da, žene, jeste, sve ste lepe na neki svoj način. Inspiracija koja je mene navela da ovo napišem jeste na putu za posao, kroz autobus, pogled na balkon i žene koja prostire veš. To je bilo oko 6:50. Možda se pitati, pa šta je tu toliko inspirativno, ali za mene i jeste. Jer videći tu ženu na oko 5 sekundi, kao da sam mogao da vidim njene crte lica, snuždenost, a u isto vreme pokretački motiv za nešto meni nepoznato.
Možda sprema za decu, možda za muža, a možda za samu sebe, majku, ne znam. Nije toliko ni bitno. Bar ne meni. Ono što bih želeo svima vama, devojkama, ženama, da kažem i poručim jeste da budete uvek ono što jeste, naše blago. Jer za jednu mušku osobu, imati VAS kraj sebe je jedno od najvećih blaga na svetu. Moguće je da je novac to blago nekom važnije, meni ne. Želeo bih da sve to bude nekako providno, svu tu masku koju kriju žene. Neka je malo krupnija, neka malo mršavija, neka ima bubuljice, neka ima neku fizičku manu. Pogledajte se u ogledalo, na par sekundi, zagledajte se dobro. I shvatite jedno, prelepi ste. Ali stvarno. Bog nas je stvorio da budemo jedno uz drugo. Znate i za ono u vezi razmaka između prstiju, da ih je Bog stvorio da bi ih popunila draga osoba. Pa, mislim da tu i ima istine. Verujte u sebe, verujte da ćete uspeti, bilo u školi, na poslu, treningu, gde god. Krenite po to, nemojte lenčariti, sedeti, plakati i čekati da vam padne sa neba. Jer neće, verujte.
Šminka vam nije potrebna da biste bile lepše, u to budite ubeđene. Ljubav će naići, već sama po sebi, ona je kao vetar, oseti se, ali ne vidi, i ne može da se opipne. Nemojte se kriti iza drugih, i misliti da manje vredite. Ne, vredite isto kao i svi ovde. Opet bih se vratio na inspiraciju i tu ženu koju sam video. Budite samo inspiracija nekome, hajde težite ka tome. Dan za danom budite sve bolji. Ne stidite se sebe, hodajte uspravne glave i sa verom u Boga koračajte. Jer je on "put, istina i život". Biće vas ateista, koje vas neće zanimati delovi u kojima se spominje On. Vi onda nađite drugi motiv. Nije bitno šta, samo da vas nešto pokreće. Okrenite život, prestsanite biti stidljivi, plašljivi... Ja sam uz vas, uz sve vas, osobe nežnijeg pola. Mnogi danas gledaju kroz fizički izgled, što na neki način i jeste normalno, jer je prvo što se primeti na vama, kako izgledate. Možda neka misli da nije dostojna nekog dečka, momka, šta već. Ali budite uvereni da i dalje ima onih kojima nije bitno kako vi izgledate, već šta nosite u sebi. A nosite, ono najlepše. Žena ste, što nama čini život boljim. Vaše oči sa napućenim obrazima kada ste ljuti govore koliko ste još lepši.
Za kraj, hajmo na početak. "Žene, sve ste lepe!". Vredite. Zapamtite to.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 46  |  negativni glasovi: 3

Napiši komentar:

marijam (41)
+ za naslov
ostatak nije za citanje
#12, 08.11.2015 - 21:37
he he he...malo gledam ovu sliku tvoju...sad će one na vrata,samo nisi ostavio adresu
#11, 27.10.2015 - 10:20
Ksenija8 (30)
"Ali budite uvereni da i dalje ima onih kojima nije bitno kako vi izgledate..." - mislim stvarno? od kad? hahahaha
#10, 26.10.2015 - 14:51
Pa...coveku od 70 god :) :D
26.10.2015 - 18:09
Postoji vise hemija a jedna od njih je FIZICKA koja budi ZELJU ! Da bi se ta hemija pojavila osoba nemora imati crte lica i telo po opste prihvacenim pravilima. Kada se pojavi ta hemija apsolutno je nebitno kako je ko SKROJEN ! Ta takozvana LEPOTA jeste ustvari samo jedan okvir i bitna je za funkcionisanje u drustvu ali ne i za spoznaju ljubavi i istinske ljudske vrednosti !Ono sto nas privlaci kod suprotnog pola nije FIZICKI IZGLED vec nesto sasvim drugo... ipak vecina zivi svoje nesretne zablude i robuje im ! Lepo je da neko uopste razmislja o tome....
#9, 02.10.2015 - 23:53
istranka (83)
Bravo.......to si tako ljepo napisao.....istina je ,svaki je ljep na svoj način.....
#8, 02.10.2015 - 12:17
Moj Tomo otvorio si im oci i utjesio ih posteno...ozbiljno neozbiljan tekst jos kada se upotpuni sa slikom-5+
#7, 02.10.2015 - 08:53
MoBa63 (54)
Nema loše žene samo DOBRE i BOLJE.
#6, 01.10.2015 - 23:13
Dizes nam samopouzdanje,hvala
#5, 01.10.2015 - 10:23
Sorensson (41)
Ovaj je prso skroz...axaxax
#4, 30.09.2015 - 22:29
acogrizli (54)
#3, 24.09.2015 - 10:53
1  2  [»]