Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Shony blog

Ja sam ti, Živote moj...


Nešto si pogrešno proračunao kada si uzimao moje mere. Da kažem onako narodski, zajebo si se. Nisam ti ja od tih poniznih, pokornih, strahom zadojenih. Ja sam ti više od onih koji će da te začikavaju, provociraju i golicaju. Ja sam ti onaj koji će ti se u to botoksirano licemerno lice grohotom smejati. Onaj koji će ti na taj svuda gurnuti nos natrljati najočigledniju istinu.


Ja sam baš taj na kog su te opominjali da obratiš pažnju. Ja sam ti, Živote moj upravo taj, koji će ti glave doći. Taj koji će te naterati da se pokaješ i kad ne grešiš, postidiš i kad se u ogledalo gledaš, podviješ rep i kad na tebe ne lajem već namigujem. Ja sam ti, Živote moj, ona insomnija koja ti crta bore po tim tvojim urokljivim zenicama, ona molitva koja će te naterati da njom Boga slažeš i ona Istina zbog koje će ti svi planovi pasti u vodu. A tada će svanuti. (c/p)


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

acogrizli (54)
vrlo lepo
#1, 26.06.2015 - 08:34
Hvala :)
26.06.2015 - 14:54
 

Korisnik
offline
offline Shony
Srbija, Šumadijski okrug, KragujevacBlogovi: tagovi
nema tagova