Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ALFA-X-MEN blog

Ležao sam u sobi a na radiju sam slušao razgovor moje tadašnje devojke sa nekim deckom kog je upoznala veče pre. Stanica je bila podešena na 98,2. O da...na toj frekvenciji je mogao da se uhvati razgovor na njenom rozem bežičnom telefonu koji sam joj kupio za rođendan. Mislim da je ona trenutno to zaboravila, a kada je shvatila...ili makar posumnjala da osim nje I tog decka koji je bio prilično uporan u nekim svojim namerama, jos neko možda ne baš aktivno učestvuje u njihovom razgovoru...otvorila je vrata I provirila u sobu. Sretoše nam se pogledi. Njen pogled je bio pogled koji je sa sobom nosio krivicu a ujedno je bio nekako nevin I bespomoćan u trenutku. Mislim da se bojala moje reakcije. Ipak sam joj još uvek zvanično bio momak I bilo joj je stalo do mene...valjda. Sa druge strane u mom pogledu mogla je da oseti...razočarenje...donekle bes...a bogami I tugu. To su jedni od onih trenutaka gde nisu potrebne reči I gde pogled može da govori. Jednim laganim pokretom ruke okrenuo sam točkić na radiu I promenio stanicu. Zasvirao je Elvis a njoj su navirale suze ne njene prekrasne velike smeđe oči kao iz bajke ukradene. Valjda sad ide trenutak kad ja.....šta....tražim objašnjenje....ili jednostavno ustajem, odlazim I bacam sve u vodu što smo gradili proteklih godina. NIsam baš imao neka iskustva u ovakvim situacijama. Šta bi vi uradili? Ja nisam imao srce za ovo drugo....ipak sam ostao da saslušam objašnjenje. A da li sam bio u pravu pokazalo je vreme koje je nakon te odluke dolazilo. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Trebao si jnj reci da pokupi stvari i da se gubi. Jer ko zna koliko puta je to uradila,a ako joj je bilo prvi put da vara,osladilo bi joj se pa ne bi bio ni poslednji.u tim stvarima nema popustanja.
#2, 27.06.2015 - 09:30
e to se kasnije ispostavilo kao tacnim
28.06.2015 - 07:14
acogrizli (54)
#1, 26.06.2015 - 11:50