Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ALFA-X-MEN blog

Voleo bih da postoji daljinski upravljač sa kojim bi mogli da upravljamo svojim životom kao što to radimo sa filmovima kada ih pustimo na DVD uređaje. Naš život I jeste kao film a daljinski bi nam dobro došao za neke stvari.

NPR: kada život ide normalnim i uobičajenim tokom na daljinskom bi bila aktivna opcija play. Kada bi naišao trenutak kada treba da se odigra neka teška, tužna situacija iskoristili bi opciju stop...premotali unapred pa ponovo pustili play i na taj način preskočili taj nepoželjan deo. Reklo bi se da je to super stvar. Sa druge strane sve one lepe trenutke bi mogli da usporimo....premotamo 1...2..10 puta. Ali i ta teža strana je sastavni deo života. Bojim se ako bi nju premotavali i preskakali da bi osećali kao da nam nedotaje deo nas.

Na kraju možda je ipak bolje nemati daljinski života, ali ideja je bila zanimljiva zar ne. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Добро би било имати га рецимо недељу дана годишње, мало се забављати с тим и онда дође НАСА и каже: "Прошло недељу дана, врати даљински!" Онда га добијеш опет следеће године и тако сваке године само једну недељу, седам ноћи, седам дана... Иначе кад би им'о даљински стално, сморио би се вероватно.
#3, 21.07.2015 - 18:26
acogrizli (54)
vrlo lepo !!!
#2, 20.07.2015 - 07:48
zeljaana (56)
Pustiš film u glavi i setiš se lepih događaja,srećnih trenutaka,detinjstva i prvih ljubavi,starih dobrih vremena,one manje lepe stvari prepustiš zaboravu,ili se utešiš kako se taj nemili deo života srećno završio.
#1, 20.07.2015 - 07:36