Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Mdacha blog

Najtuznija ljubavna prica ikada

Udala se za ljubav svog života 12 sati pre nego što je umrla od raka

Ovo je jedna od najtužnijih priča o ljubavi i smrti, koja se retko viđa i na filmskom platnu, a kamoli u stvarnom životu. Život piše drame, a rak jezika, retka ali smrtonosna bolest, odnosi živote.Jedna mlada majka koja se duži vremenski period borila s rakom jezika, umrla je samo 12 sati nakon što se udala za ljubav svog života.

Ema Gilespi sklopila je bračni zavet sa svojim dragim, Majklom, u Lankasteru, 20. novembra ove godine u 11 sati ujutru, ali, nažalost, nepunih 12 sati kasnije, Ema je preminula, samo mesec dana pre svog 29-og rođendana.

Njena porodica sada pokušava da podigne svest o raku jezika, teškoj bolesti koja je odnela njihovu dragu Emu, a najtužniji je verovatno petogodišnji sin koji je ostao bez majke.Ona je prošlog decembra prvi put primetila da nešto nije u redu, kada je otkrila da čir koji se pojavio na njenom jeziku ne prolazi.

– Nismo očekivali da je u pitanju nešto ozbiljno kada je prošlog decembra otišla po rezultate biopsije, ali ustanovili su rak jezika – rekla je kroz suze njena majka Debi.

Dvadesetosmogodišnjakinja je odlučila da se bori protiv ove teške bolesti i podvrgla se dvema operacijama, a tom prilikom joj je čak odstranjen deo jezika.Ali, uprkos intenzivnoj radioterapiji, porodica je dobila poražavajuće vesti u julu ove godine, kad su saznali da je njena bolest neizlečiva.

– Radio terapija je brzo dala rezultate i rak je nestao, međutim, nakon četiri nedelje, koža na vratu je počela da joj otiče. Posle neophodne drenaže stanje se poboljšalo, ali kasnije se rak proširio na jetru, pluća i vrat – kaže njena majka.

Porodica je bila šokirana koliko je brzo bolest napredovala i savladala njihovu Emu, a nakon samo dve seanse hemoterapije, lekari su odustali od tretmana jer nije delovao.Kada su u novembru saznali da možda neće preživeti više od 24 sata, zakazali su venčanje s njenim verenikom.

– Nismo mogli da verujemo šta se događa i pomerili smo venčanje koje je bilo zakazano za 28. na 20. novembar. Kupila sam joj venčanicu, ali nije htela da je obuče. Obukli smo je u nju za sahranu – kaže uplakana majka Debi.Ema je bila nepušač i uprkos tome, obolela je od raka jezika, bolesti koja je jako retka, ali, kao što se pokazalo, opasna i smrtonosna. C/P 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: