Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MACA75 blog

Ne uspevam da zaspim rano jer često i dugo mislim na tebe. Suviše oduševljenja, suviše sreće, suviše svega. Magija nije samo u tvojim rukama, već u tvom glasu, u duhu, telu. Tebe treba slaviti kao sam život. Mislim na tebe, drago srce. Ti si anđeo!
Ti daješ snove mojim noćima, pesme mojim jutrima, cilj mojim danima, sunčeve želje mojim crvenim sumracima, daješ beskrajno. Ja sam sve što ti želiš! I biću robinja ili kraljica, zavisno od toga da li me grdiš ili mi se smešiš. Ali ti si taj koji činiš da postojim.
Svet nas osuđuje i ja se bojim za njega. Samo Bog zna šta sam ja za tebe i šta si ti za mene. Ljubav se isto toliko hrani posmatranjem prošlosti koliko i težnjom za budućnošću. Kad se voli, svaka godina koja protiče je krak koji se dodaje Zvezdi ljubavi. Naša ima već 21 krak. Završiću ovo pismo najstarijom rečju koju su ljudi imali u ustima, rečju koja je stvorila svet i koja je stvorila tvoje srce: VOLIM TE!
„Ljubav je strašna stvar. Šta da vam kažem? Na ljubavnom iskustvu drugih se ne može učiti. Svaki susret između muškarca i žene započinje kao da je prvi susret na svetu. Kao da nije bilo od Adama i Eve naovamo milijarde takvih susreta. A, vidite, iskustvo ljubavi se ne prenosi. To je veliko zlo. I velika sreća. Bog je to tako uredio.”

C/P


Tagovi:
c/p

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: