Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
VericaD blog

Dostojanstvo
/dostojanstvo/ imenica

1.Trenutak kada shvatiš da osoba do koje ti je stalo nema da ti ponudi ništa intelektualno ili spiritualno osim glavobolje.

...

2. Trenutak kada shvatiš da Bog ima veće planove za tebe od plakanja u sobi svake noći i kačenja tužnih citata na "Pinterest".

3.Trenutak kada prestaneš uporedjivati sebe sa drugima jer to nipodaštava tvoju vrednost,obrazovanje i mudrost tvojih roditelja.

4. Trenutak kada počneš da živiš svoje snove,ne zbog toga šta ćeš dokazati ili šta će ti to doneti,već zato što je to sve što želiš.Mišljenja drugih nisu važna!

5. Trenutak kada shvatiš da ti niko nije neprijatelj osim tebe samog.

6. Trenutak kada shvatiš da možeš da imaš sve što poželiš u životu.Mada ti treba vreme,dobro srce,ispravne odluke,strast,jaka volja i spremnost da rizikuješ sve.Ako ne uspeš,to je zato što nisi dovoljno to želeo ili je Bog sprečio da se to dogodi.

7. Trenutak kada shvatiš da je duh tvojih predaka stajao između tebe i nekoga do koga ti je stalo, jer ne žele da budeš sa nekim ko se ponaša ikako drugačije sem časno.

8. Trenutak kada shvatiš da sreća nikada nije imala veze sa tim da budeš sa drugom osobom.Oni su tu samo da olakšaju i pomognu ti u ostvarenju životne misije.

9. Trenutak kada uvidiš da ljubav nema veze sa pobedom ili porazom.Ona je samo nekoliko trenutaka u vremenu praćena sa večnošću situacija iz kojih rasteš.

10. Trenutak kada shvatiš da je bitno samo biti prava osoba,i da ne treba žaliti ljude koji odu iz tvog života jer nisu znali to da cene. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

jahaj (56)
donekle imas pravo....
#3, 27.09.2015 - 22:05
@VericaD - Da ti nisi, mozda, pogresno navela indijanska pravila uspesnog lova? Ovo sto si navela ne samo da nema apsolutno nikakve veze sa definicojom pojma "dostojanstvo", vec pre nalici izrekama u vezi sa neostvarenom ljubavi trecerazrednih herc romana.
#2, 27.09.2015 - 14:44
Bgd-Boy (28)
Достојанство се може тумачити из више начина као из приложених 10 реченица. Међутим ово није достојанство. Ово је на више начина разложени ЕГО и његова дефиниција. Додуше достојанство и его су веома сличне ствари али не и исте. Постоје разлике.
#1, 27.09.2015 - 14:13
 

Korisnik
offline
offline VericaD (21)
Srbija, Borski okrug, BorBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa