Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
duga blog
Bio je mesec jul, vruć kao kifla od Mileta pekara iz one raspale socijalne radnje na uglu. Ćale me je probudio veoma rano, negde oko 7 sati, ovim rečima:
„Ustaj konju mali, nisam ti ja mama.“ Tako je mene tata budio svaki dan. Uopšte ne znam zašto misli da ja mislim da mi je on mama kad ja imam i mamu posebno. Da vam nastavim priču jer sam nestrpljiv i smara me ovo što sad u školi moram da sedim i pišem ove stvari, a do pre neki dan sam ih doživljavao i da vam pravo kažem, uopšte mi se nije dolazilo u školu.
Ja kad porastem biću nešto drugo… Ugledaću se na tatu koji nije baš u dobrim odnosima sa zakonom ali ništa mu ne fali, ima džipa pa se sve komšinice lože na njega, a da vam kažem, nije uopšte lep.
Mislim da je sve to zbog džipa. Džip je crvene boje što se meni ne dopada ali tata kaže da je mama birala boju i htela je da bude neka romantična nijansa. Ja koliko znam, moja mama uopšte nije romantična. Naprotiv, vrlo je gruba i besna osoba.
Često me bije po glavi onako da me boli, a neretko oštemuje i tatu koji ne sme da joj vrati. Stalno mu preti kako će da mu digne u vazduh džipa ako nastavi da gleda jednu mladu komšinicu, a preti mu i da u podrumu već ima neki dinamit i da samo čeka da joj prekipi.
Moja mama ima tešku ruku, kako to tata ume da kaže. Nije ni njemu svejedno kada mu lupi šljagu, a mama to naziva ljubav. Zamislite tek kako mene onda boli. Jednom me ošašavila levom rukom da mi je uvo zujalo 6 sati. Mislio sam da čujem neke komarce kako lete oko moje glave. Tu šljagu sam dobio jer sam pojeo pola kile pirinča jer me je drug Marko ubedio da od toga raste piša, ali sve što je poraslo je bila moja glava.
Neću više nikad da jedem pirinač. To je za Kineze. Neka njih boli glava. Zaboravio sam i koja je bila tema, a pošto sam vam svašta rekao o mojim roditeljima, očekujem debele batine za to kad oni saznaju za ovaj pismeni zadatak. Molim vas nemojte da mi date keca jer ću onda da dobijem duple batine.
Hvala unapred. c/p


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

mazya (30)
Draga gospodjo ili gospodine,
licnoi je veoma zao sto vase traume poticu iz veoma ranog detinjstva.
Ne bih da izvodim zakljucke iz vaseg predjasnjeg izlaganja ali bih vam rado pritekao u pomoc.
Moja pomoc bi se sastojala u tome da vam predlozim da pisete naredne blogove za zurnal nekog komunalnog preduzeca pa da vi to lepo se na kraju izliva vasih emocija pustite niz vodu. *BEACH*
#1, 11.10.2015 - 01:00
Hahahahhaah,strasno
11.10.2015 - 12:28