Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
sale77 blog

Ciganski posmrtni govor pokojnom Miki

   Tužni zbore dragi Miko, kao što vidiš evo se tvoji cigani sastadesmo pred tvoju rupu, da te ispratimo sa ovaj svet. Ne sećaš se Miko bre, kada si bio živ, bio si bre sila, bio si bre otoritet na nas cigani. Bio si bre kmet opštine i naj-laf.
   Ne sećaš se Miko bre kada se dohvatimo ja sos Peru, Pera sos Jovu, a Jova sos Gile, ti dođes bre Miko i rasteraš sve u pi*ku materinu. Ti si Miko jedini bio laf, jer si ti jedini smeo da prdneš pred Lale pandur bez stra. Ne sećaš se Miko bre kada si bio primat na našu cigansku kapelu.
   Svirao si Miko bre kao Poganin u usta te je*em!
   Druže Miko ti si bio veliki vrtoguz na violinu. E tužni zbore, što je svirao Mika, da mu je*em mrtvu majku cigansku, a kad sa svoje cemane uvati visoko CE, pa kad zasvira "Kosku" pa "Madam je*em te fraj", a publika skiči u sav glas, i nas, ima da nas nema.
   Lele, ti kurafti bila sudbina bre Miko, kad te vidim na tu mrtvu dasku sas pruženi papci i zatvoreni kapci, kako ležis mlad i krut, ko moj ku*ac , dođe mi bre Miko da idem u pi*ku materinu.
   Dosta bre Miko, u dupe te je*em, od silne žalbe će mi srce napukne, tresnem ti ga tetki u čarapu, kad si umreo tako mlad i zelen - ko finansijska bluza.
   Ti si bre Miko otišo na onaj svet, a evo ti moj ku*ac što ćeš se vratiš na ovaj. Laka ti bre bila naša ciganska zemlja.

   Zdravo da si bre Miko, živeo!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline sale77 (39)
Srbija, Nišavski okrug, NišBlogovi: tagovi
nema tagova