Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
bibilibi blog
"Zaboravio si da se ne predajem lako"i pogotovo nismo ravnopravni u ovoj borbi. Ili sam se ipak prevarila u računici. Možeš da me zgaziš kao pile, možeš da me slomiš i povrediš, jači si od mene, možeš da me kinjiš sve dok ne pukne i poslednja kost, koja nosi ovo malo mesa na meni. Ali nikada nećeš ubiti moj duh i volju. Već je prestala jedna bol! Ostala je ova u srcu, a za nju se postarati sama. Imaš li bar toliko hrabrosti pa da me pogledaš u lice i otvoreno mi kažeš da je naša priča završena, kao da nikada nije ni postojala, da smo sve izmislili, da smo se igrali".
"Ne govori, opominjao me unutrasnji glas.
"Ne prepoznajem te. Ispred mene je samo živi dokaz da nikada ne smemo da tvrdimo da nekoga poznajemo dovoljno. Ili sam u zabludi? Gomilaju se pitanja. Kako je moguće da te ne poznajem, a moja ljubav je još uvek u meni? Pomozi da je oteram, već si stigao na pola puta..."


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline bibilibi (51)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova