Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
painmaster blog

Za sve koji koriste OneDrive, jos samo 10 dana

Microsoft je u novembru odlučio da promeni količine slobodnih gigabajta za skladištenje prostora na svom sistemu OneDrive.
Ne samo da su besplatni korisnici pod “udarom” smanjenja količine prostora (sa 15 na 5 gigabajta) već i određeni korisnici koji zapravo plaćaju. Microsoft je rekao da je ova odluka neophodna ali je posle velikih kritika donekle izmenio promenu tj dozvolio da korisnici, naravno oni koju znaju mogu zadrzati dosadasnjih 15 Gb umesto 5 Gb koliko ce biti dostupno posle pocetka februara.
Sada svi koji žele mogu da zadrže 15GB slobodnog prostora i da ne budu prebačeni na samo 5GB, ukoliko se za to izjasne, putem ovog linka

https://preview.onedrive.com/bonus/

Sve što je potrebno da uradite jeste da kliknete na “Keep your free storage” na sajtu dok ste ulogovani na postojeći OneDrive nalog koji i inače koristite i vi nećete biti “potkačeni” najavljenim smanjenjem.

Ako Vam je potrebno vise prostora na netu, pozurite, Ako jos nemate nalog potrebno Vam je cca 2 minuta da ga napravite i obezbedite si svoj OneDrive nalog.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Sofi (51)
Poruka prosledjena! Hvala!
#3, 26.01.2016 - 13:08
Meni je malo i 15gb, ja imam drugi online storage od 50gb, ali planiram da dokupim jos barem da bude 1tb.
#2, 26.01.2016 - 07:53
acogrizli (54)
#1, 25.01.2016 - 23:42