Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Tihaoluja blog
Gledam u nebo kako oblaci putuju a plavi oblačak osmeh mi širi-sivi tugu mi nanosi. Znam dolaze kišoviti dani.Sunce umiljato se smeši polako se probija kroz tamne oblake , bori se ,ali samo na kratko da obasja lice njeno. Proleće se bliži a klupa naša čami prazna čeka nas a mali maslačak društvo joj pravi.Noć se bliži svetiljka se pali žubor vode muziku stvara.

Nežni moj vetriću imam snage da ti pišem da se moje reči pretvore u plavetnilo neba u toplotu srca tvoje nežne duše.Da se ne kolebam neustručavam se reći volim te-a moje ruke sa tvojima se stopile - obrazi rumeni kao ruže crvene.Na livadama zelenila išaranim svakojakim bojama cveća - plešeš - srećno se smeješ a mali slavuji pesmu ti ispevaše-noć se bliži sunce polako menja boju odlazi maše ti tone u san.Noć je tako tiho plakala elegancijom svoga vremena-zastarela putovanja obasipala polako uvijala u vremensko klupko.Na minut zaćutale bi zvezde-plavim bojama opčarale nebo u inat mesecu.Polako se jutro oblači u svoje svitanje svoju sjenu pruža prema suncu-na istoku toplinu stvara. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

acogrizli (54)
#1, 23.02.2016 - 23:59
Hvala Aco i
24.02.2016 - 20:14