Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Andjeo-Cuvar blog

Prica o nesrecnoj ljubavi treci deo KRAJ


Kao što sam već rekao, ispostavilo se da prvi problem postaje glavni i teško rješivi. Ovu pričicu bi mogli i nazvati ,,Kako svladati daljinu?.

Njihova ljeta je, kao što sam već rekao, počela na početku ljeta. Ubrzo je Ivan otišao na praznike u rodnu Slavoniju. Ondje je provodio vrijeme s prijateljima i pomagao je roditeljima. Svaki dan se čuo s svojom voljenom. Ali bez obzira na to, bez obzira na svu ljubav među njima, njihova veza se nije razvijala normalnim tokom. Mnogo joj je smetala ta udaljenost. A ni njemu nije bilo svejedno. On je putovao svaki drugi, treći vikend k njoj u metropolu. Tamo bi bio 2-3 dana, a onda se vraćao doma. I tako im je prolazilo ljeto. Bili su to teški dani za oboje.

Ivan je odlučio da će u rujnu biti u Zagrebu kako bi bili zajedno. Radit će preko student servisa dok je ona u školi, a onda će se viđati. Svaki dan, mjesec dana. Najljepših mjesec dana u njihovim životima. Svaki dan su šetali, izlazili, ljubili se i mazili. Jednostavno rečeno, uživali su jedno u drugom.

Ali svemu lijepom dođe kraj, pa je tako i tih mjesec dana brzo prošlo. Došlo je vrijeme da Ivan ode na fakultet koji je u drugom gradu. Dogovorili su se da će se viđati svaki vikend. Tako je i bilo. On je svaki tjedan išao kod nje u Zagreb i to je bilo puno bolje nego preko ljeta, ali i dalje su oboje patili što se ne mogu svaki dan viđati. To ih je frustriralo. A kad su ljudi frustrirani, dolaze i svađe. Tako su počele sve učestalije svađice zbog gotovo svake sitnice. Ivan je ponekad trebao ići i do svojih u Slavoniju, što je značilo da se tog vikenda neće vidjeti. To ju je posebno pogađalo. Zamrzila je sve što joj otima Ivana, sve zbog čega ga ne može vidjeti. Tako su se na toj listi našli čak i njegovi roditelji, njegova sestra, fakultet... U njoj je ta odvojenost i udaljenost rodila loše osječaje. To su bili osječaji isfrustriranosti.

Ivan je uvidio da ti problemi postaju sve veći i veći. Iako su uspjeli nekako izdržati prvu godinu svoje veze, bilo je očigledno da su promjene nužne. Bojao se da im veza ne propadne zbog glupe udaljenosti. Odlučio je provesti s njom cijelo ljeto. Tako je i bilo. Mislio je da će biti bolje, ali nije. Štoviše, bilo je još gore. Njoj su porasli apetiti. Htjela ga je samo za sebe. Vidila je da bi učinio sve za nju, pa čak i lagao roditelja. Od njega je čak tražila da više ne ide na fakultet. Činila je sve kako bi ga zadržala uz sebe i kad dođe vrijeme da on ode na fakultet.

Kad je trebao krenuti na fakultet, napravila mu je veliku dramu. Počela se histerično ponašati, vrijeđati ga, udarati, plakati... Tek tada je shvatio da ona priča sa prekidom faksa nije bila nimalo šala. Ona je to ozbiljno mislila i željela. Ali on se nije dao. Ali je zato morao popustiti. Složio je si raspored koji je bio krvnički za njega. Kažem krvnički jer je to vrijeme pišao krv kako bi sve stigao. Dolazio je k njoj preko tjedna i preko vikenda. Dva puta tjedno je putovao u 2 smjera, učio po vlakovima, pisao zadaće noću, na faksu spavao u zadnjoj klupi, i još mnogo toga samo da je usreći. To mu je bio 5. semestar. Kada je došao 6., njemu je bilo potrebno još samo 3 kolegija da završi fakultet. Odlučio je da će živjeti u Zagrebu, viđati se s njom svaki dan, a kad bude imao obaveze na fakultetu, putovat će da ih ispuni. Tako je išlo nekoliko mjeseci. Svađe su i dalje bile učestale, ali se sada više nisu tako brzo pomirivali kao prije.

A onda jednog dana, sve je propalo. Ona je željela prekid. Koliko god mu sve njeno ponašanje smetalo, on se nije želio odvojiti od nje. Ali je i sam znao da tako ne ide dalje. Niti ona nije htjela biti bez njega, ali njihova veza jednostavno više nije imala smisla. Jednostavno je propala. Ugasila se. Silne svađe su efektom valova od njihove veze čvrste kao stijena napravile pijesak koji je vjetar otpuhao i koji se nikad više neće spojiti u čvrstu stijenu kakva je nekad bila. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

acogrizli (53)
#1, 05.03.2016 - 12:30