Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Andjeo-Cuvar blog


Drage Dame ovo je naš dan, dan koji je naš rođendan, dan kada se veselimo, dan kada se bukvalno svet oko nas vrti. Ne bi da mnogo pametujem. Svim pripadnicima nežnog pola hocu da čestitam I poželim im sve najlepše, jeste da je svaki dan naš dan, al ovo je ostalo eto odavno da se slavi I baš sam sretna što se tradicija osmomasrtovska nije zaboravila.Želim vam puno uspeha, najviše zdravlja, da budete voljene kako od svoje izabranike tako I od vaša deca, unuke, prijatelje, kolege I koleginice, komšije I svi oni kojima je do vas stalo. Mi smo biča bez koje niko nemože. Svakom muškarcu treba žena na kojoj se osloniti može,nebitno dal je to njegova supruga, majka, sestra, tetka ili kćerka. A I svakoj ženi treba potpora I podrška druge žene. Kao majka, kao prijateljica, kao rodica, kao kćerka, kao baka, kako tetka, kao komšinica, kao koleginica, kao saučenica, kao učiteljica, kao svekrva, kao snaha, kao zaova, kao maćeha....Biti žena. Ako vec jesi I bog je tebe izabrao da si ti žena predstavi naš pol najbolje što znaš. Nemoj da si zla, nemoj da si gruba, nemoj da budeš licemerna, nemoj da kradeš, -

jednostavno budi vedra,nasmijana,lepa,ponosna na samu sebe,pametna,zgodna,zahvalna,dobra I budi pravi čovek. Jer to je vrlina koju mnogo od nas su je zaboravili.

U današnja doba kad kreneš krivim putem stekneš mnogo toga. A ono pravo,iskreno,pošteno e to se više ne ceni. To se ismejava I ponižava.

Pokušaj da vratiš tebe I one oko tebe na taj pravi put. Jer samo dobrina I iskrenost je ono što na kraju ostaje. Ma kolko god ga neki negirali. To je ono pravo.


Nemojte očekivati mnogo , pažnja i prisustvo voljene osobe je dovoljno da bi znali da ste značajni. Jer materijalno prolazi,uspomene ostaju.Citat Dana za Dan Žena :

Najveću podršku i najlepše komplimente kroz život sam dobijala od žena. S tim ženama sam postala prijateljica i od njih naučila da se žene trebaju bodriti, podržavati i jedna drugoj biti oslonac - Nema veće sreće nego znati da te vole žene i da u tebi gledaju prijateljicu.

Srećan vam Naš dan.

Voli vas vaš user2.gif Andjeo-Cuvar

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

acogrizli (53)
#4, 08.03.2016 - 23:45
*ROSE* *ROSE* *ROSE*
#3, 08.03.2016 - 21:43
zeljaana (54)
Srećan praznik - Dan žena!
#2, 08.03.2016 - 20:58
A ja od muškaraca:))
Sa ženama uvek sve sačuvaj Bože:))
Naravno ne svim ali velikom većinom:)))

Nego srećan i tebi 8 mart:)
#1, 08.03.2016 - 20:55